hall Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Siema Na allegro od jakiegoś czasu widnieją aukcje z przetwornicami które posiadają w opisie tu cytat "Nasze przetwornice jako jedyne posiadają dodatkowe zabezpieczenie zapobiegające przegrzaniu i szybkiemu uszkodzeniu przetwornicy" , faktycznie takie przetwornice wytrzymają dłużej niż standardowe dodawane w komplecie do ringów . Podaje link Przetwornica ringów CCFL BMW E30 E39 E36 E46 UNIWE (4443443383) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. . Warto kupić na próbę ? , czekam na wasze opinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 jak nie kupisz to się nie dowiesz nie kupowałem jeszcze takich bo jak na razie jedna mi padła jakieś dwa lata temu i od tamtej pory spokój mam możliwe że coś dołożyli ale czy na pewno trudno powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 No mi też jedna padła przez 2 lata A co do tych przetwornic to nie wiem nie miałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 W tej cenie bierz bez zastanowienia, swoją droga mozliwe że dołożyli tam jakiś termik który po przegrzaniu przetwornicy wyłącza ją. Znając życie latem co chwile będzie migać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Miałem u siebie, nie narzekałem. w lato nie było źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Mam takie 2 nowe przetwornice,jak jestes z Wro albo okolic moge oddac za 40 zl / komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Mam takie 2 nowe przetwornice,jak jestes z Wro albo okolic moge oddac za 40 zl / komplet Kurde zamówiłem z rana a tak to bym kupił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Kurde zamówiłem z rana a tak to bym kupił . Niczym się nie przejmuj, już je przejąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Niczym się nie przejmuj, już je przejąłem Darmowe ogłoszenie i się sprzedały , wracając do tematu standardowe chinole palą się w moim przypadku systematycznie po ok 12 miesiącach +. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi