lukasbmw Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Dzieki wszystkim za spota,było miło jak zawsze. Auta też ładne poza tą E91 na tych oczo*****ch koła,co za wieśniak kuog POZDR Sorry że zwróciłem uwagę o nie opieranie się o auto,nie chciałem żeby szpachla odpadła kuog POZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancz Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Pogoda słaba ale frekwencja dopisała Dzięki Panowie za spota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mocwiatru Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Moj pierwszy spot ale udany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Dzięki wszystkim za spotkanie, pogoda psikusy robiła ale i tak było zacnie i parking zaklejony na maxa. Czekam na foty od tych co pstrykali i do zobaczenia następnym razem Łoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcmastiff Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Mnie pogoda odstraszyła Cienias jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancz Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Mnie pogoda odstraszyła Cienias jestem To żałuj, bo frekwencja była większa niż miesiac temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dżejdżej Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ja również dziękuje za spotkanie. Miło było się spotkać i mimo że aura nie była zbyt zachęcająca. Oby taka frekwencja była jak najczęściej. Tutaj link do zdjęć zrobionych przez mojego kolegę. Zdjęć mało i do tego wyszyły zbyt ciemne, ale to ze względu na panującą aurę ;/ https://drive.google.com/folderview?id=0B3lqpGs2E3llZW5GQnJkREZGMlE&usp=sharing 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczu Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ja niestety poległem chorobowo i teraz muszę kolejny miesiąc czekać, żeby poznać Was osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Również dziękuję za spotkanie. Mój drugi najt odkąd jestem na forum. Milo było pooglądać wasze bmw. szkoda tylko, że pogoda nie dopisała. Później wrzucę zdjęcia i filmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 My również dziekujemy za spotkanie. Szkoda ze pogoda nie za bardzo dopisała, ale stanie pod daszkami na wozki, parasolami i wyjściem ewakuacyjnym tez miało swój klimat No i tekst - Viwek, Potrzebuje otwarte auto Leje całkiem zacnie a Viwek pod daszkiem Szkoda ze nie poznaliście mojej małej ale ma dopiero 7 m-cy i lubi być na słoneczku W aucie miała zastepcze, czyli lampkę na podsufitce Do nastepnego bmw_2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancz Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 My również dziekujemy za spotkanie. Szkoda ze pogoda nie za bardzo dopisała, ale stanie pod daszkami na wozki, parasolami i wyjściem ewakuacyjnym tez miało swój klimat No i tekst - Viwek, Potrzebuje otwarte auto Leje całkiem zacnie a Viwek pod daszkiem Szkoda ze nie poznaliście mojej małej ale ma dopiero 7 m-cy i lubi być na słoneczku W aucie miała zastepcze, czyli lampkę na podsufitce Do nastepnego bmw_2 Dzięki za wlepę. Wlepa juz na aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Nie ma sprawy Poza tym genialne miejsce na genialnym kole (Bo się dziś śliniłem) no i naciąg i negatyw....:drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancz Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Koło nie było planowane, udało się przypadkowo wygrać aukcje. Kupione za dobry pieniadz, wiec je wcisnalem. Negatyw 6,5 stopnia jednak dalej przyciera. Musze wziac i zrolowac nadkola i zrobic zbieznosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ja rownież dziękuje za miłe spotkanie pózniej zgram fotki to postaram sie wrzucić jeszcE dzisiaj pozdrawiam wszystkich i do następnego ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Pierwszy i myślę że nie ostatni najt pogoda nie pozwoliła poznać wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Thx Panowie za ta dobra , choc krotka chwile zona wpadla i "kazala" isc na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kamil_89 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Kila zdjęć, które udało mi się zrobić: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pezet71 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Dzięki wszystkim za miłego spota 4 zdjęcia ode mnie na zajawkę, po resztę zapraszam na moją stronę: https://www.facebook.com/RafalNiedzwieckiPhotography 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michal_f Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Parę zdjęć ode mnie i kilka filmów, choć są trochę chaotyczne w pewnych momentach to jednak coś widać https://www.dropbox.com/sh/8klxgnfptbu4wbu/AABw9jryQWjSImT2hvDsf1fKa?dl=0 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Również wielkie dzięki za spotkanko. Mimo takiej sobie pogody ludziska dopisali Miło było się spotkać i pogadać Dzięki i do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Mimo kulawej aury pozdro dla tak licznie przybyłych, nowych jak i starych znajomych, do następnegouklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Kilka fotek ode mnie https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=751947694877581&id=100001870720661 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
box-e Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Ja wczoraj miałem za sobą ten swój "pierwszy raz" na spocie i było ekstra, świetne fury, i jeszcze lepsze towarzystwo, dzięki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Kilka fotek ode mnie https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=751947694877581&id=100001870720661 Wrzuć to gdzieś na jakiś dysk albo coś bo nie mam facebooka / i póki co nie mam zamiaru mieć / a bym sobie looknoł na focisze:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Tym bardziej ze wyświetla taki komunikat " Strona nie może być wyświetlona w tej chwili. Mogą to być przejściowe problemy, uszkodzony lub wygasły odnośnik lub brak zezwolenia na dostęp." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi