Zadyma24 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witam 2 tygodnie temu nabyłem BMW E39 2.0i 1996r. Mam maly problem bo posiadam kluczyk z pilotyem który sluzy do odpalania buni ale nie otwiera/zamyka samochodu po nacisnieciu jakiego kolwiek guzika mrygnie dioda na czerwono i to tyle. próbowalem programowac i nic nie idzie.jakies rady?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Może po prostu pada akumulatorek w pilocie, ma na tyle mocy żeby zapalić diodę ale nie tyle żeby puścić sygnał do centralki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 efendi - Nie prawdziwy mit Kiedyś sprawdzaliśmy z kumplem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ale działa na głowę. Pilot przystawiony do głowy łapie dalej. Wiem z autopsji W Top Gear też to testowali i tez działa Okolice skroni najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 W starych kluczykach jak u mnie była bateria ciężko się otwierało zegarmistrz wziął 15zł na nową dobrej firmy baterię alkaliczną i śmiga dwa lata.Poza tym możesz kupić nowe gumki bo widzę,że twoje styrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi