pablito23 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam mam problem auto pływa po drodze gdy jade powyzej 140 km zaczęło tak sie dziać po załozeniu alusów na przód na zimówkach tego problemu nie było czy to wina alusów moze opon bo uzywki dodam ze felgi są proste wywazone bicia na kierownicy nie ma Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez pablito23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Większe koła zawsze potęgują efekt. Posprawdzaj wszystko. Tuleje, amory, przede wszystkim zbieżność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Jak plywa to musisz ją zwodowac :4: Sprawdz sworznie na wahaczach i inne elementy zawieszenia p.s. aYto to jakis nowy model bmw ?? Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez PawelDSW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 PawelDSW, czepiasz się... NA allegro widniało jako ayto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 NA dzien dobry jakie masz auto, jakie felgi i jakie opony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablito23 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 e36 felgi 17 8 cali opony 205/40 nie wiem czy ma to znaczenie alusy tylko z przodu tył chwilowo stalówki przód zawieszenie gwintowane tył seria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 na takich dużych kołach musisz mieć ogarnięte wszystko na cacy. brak tylnych alusów wg mnie również wpływa na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 kolego mamm to samo przy 140km/h auto zaczyna pływac dodam tylko ze luzów z przodu napewno nie ma żadnych i tuleje pływające z tyłu samochodu tez wymieniłem bo były w tragicznym stanie.Po dokładnych oględzinach zauważyłem ze tuleje metalowo-gumowe wahacza tylnego te co montuje sie do budy wyglądaja na sporo zużyte a jak breszką podważe to aż koło w oczach znienia kąt.To moze być od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xianoss Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 a jakie masz opony? bo mi na nankang'ach też pływał przy dużych prędkościach, po zmianie na continentale problem znikł. Też się sporo nad tym głowilem, zawieszenie zrobione na lemforderze, wymieniłem też te tuleje o których wspomina kolega wyżej i nic nie pomagało. Problemem były zbyt miękkie opony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 a jakie masz opony? bo mi na nankang'ach też pływał przy dużych prędkościach, po zmianie na continentale problem znikł. Też się sporo nad tym głowilem, zawieszenie zrobione na lemforderze, wymieniłem też te tuleje o których wspomina kolega wyżej i nic nie pomagało. Problemem były zbyt miękkie opony. Ja u siebie mam felgi 15" na oponach fulda ale wczesniej miałem na bridgestonach i tez ten sam problem występował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablito23 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 U mnie nexeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi