Rasend Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Zakupiłem brewki do swojej e-30 i nie wiem jak je przymontowac.Jedni mówią żeby przykleic inni żeby przykręcic a wy jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 ja mam przykręcone maałymi wkrętami, pod maską nic nie widać i wiater ich nie porwie. Klej musiałby być b. dobry a na wkręciki zdejmujesz kiedy przychodzi taka potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks77 Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 ja mam przyklejone na silikon szklarski i nic siee nie odkleja a przedewszystkim nie musiałem wiercic otworów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Ogolnie to nie lubie tego ... Ale lepiej przykleic szklarskim sylikonem nie urwie sie na pewno przy wiatrach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IeS Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Miałem kiedyś brwi w E30 przyklejone na przezroczysty poxipol, później pryśnięty w kolorze nadwozia - nie było szans tego odkleić. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasend Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 jeszcze jedno pytanko brewki mocujecie do grilla czy do maski...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Witam berwki montuje sie do grila! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IeS Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Z góry atrapy z obu stron masz takie wgłębienia w czarnym plastiku do którego się to przytwierdza. Zerkniesz na przód to będziesz widział. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasend Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 spoko i dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 jak bedziesz w sklepie to zapytaj o klej do luster!!! szklarski jest slabszy ,zreszta w sklepach z takimi rzeczami najczesciej są kumaci sprzedawcy wiec sam ci powie,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gsm Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 trolu, a ile dałes za te brewki i jakies od dołu jescze masz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 trolu, a ile dałes za te brewki i jakies od dołu jescze masz???? Ja nie mialem nigdy brewek :mrgreen: Wiem jak to kolesie lepili poprostu Poza tym teraz w E38 raczje nie bardzo brewki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Zajrzyj do mojej galerii.Wlasnie pomalowalem i przykleilem swoje na silikon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasend Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Brewki przykleiłem na silikon szklarski i jak narazie trzymaja a ma juz je 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi