pablito23 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Witam mam problem z akumulatorem gdy auto postoi 2 dni nieodpalane aku wysiada byłem u 2 elektryków jeden kazał wymienić panel od klimy wymieniłem nie pomogło 2 stwierdził ze wszystko ok i nic prądu nie ciągnie a aku dalej wysiada zarówke z bagaznika wywaliłem ładowanie jest jak znależć przyczyne moze akumulator wadliwy ma on 1,5 roku 5 razy wyładowany do zera ale po naładowaniu stał w garazu tydzień i trzymał prąd proszę o jakieś rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Sprawdz jaki masz pobor pradu w spoczynku Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Kolega ostatnio walczył z poborem prądu, winowajcą okazał się alarm. Jeśli posiadasz to spróbuj go np. odpiąć na noc. Znam też podobny przypadek z radiem. Jeśli nie znasz się na elektryce a masz pobór to najlepiej odpinaj odbiorniki po kolei i może dojdziesz w ten sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 napięcie ładowania powyżej 14V pobór prądu po wyłączeniu wszystkiego powinien być w okolicach 150mA jeżeli masz klimatronic to "jeż" może prąd kraść , jeżeli to co wyżej będzie ok czyli prąd ładowania i pobór prądu w tych granicach to możesz raczej reklamować akumulator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Podlacz miernik pozamykaj wszystkie zamki odczekaj 15 min i wypinaj po kolei bezpieczniki to bedziesz przynaniej wiedzial na jakim obwodzie masz zlodzieja. Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi