ArekLca Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Witam sprzedam BMW e36 z motorem m43 102 koni na łańcuszku.Auto wyjechało z fabryki w 1997 roku i jestem jego 2 właścicielem w Polsce a 3 ogólnie.Po rozkodowaniu winu jest to full opcja: -klimatyzacja sprawna -elektryczne szyby -elektryczne i podgrzewane lusterka -centralny z automatycznym domykaniem szyb i dachu -tylne szyby uchylane -czrna podsufitka(rzadkość) -zagłówki w tylnej kanapie -ABS -pełne OBC(komp. pokładowy) -sportowa skórzana kierownica z poduchą -2 poduszki powietrzne Według danych szukanych w internecie i salonie BMW na temat tego dachu, BMW z tym dachem wyszło około 600 sztuk zwane pod nazwą Open air bądź California air na rynek USA.Oczywiście dach jest orginalny co widać po rozkodowaniu vin. W razie potrzeby podam Vin do rozkodowania Podłoga progi zdrowe podnoszona na lewarku BMW bez problemu BMW ma gaz spalanie ok 10-11 litrów po jezdzie w cyklu mieszanym. W przeciągu 2 miesięcy wymieniłem naprawiłem -klocki przód -opony z felgami -świece -gumę między filtrem a kolektorem częsty element żużycia we36 -kruciec od cieczy chłodzącej Lewy bok został uszkodzony przez poprzedniego własciciela i zrobiony dość niefachowo,ja tego nie robie ponieważ uważam aby nowy właściciel bądź właścicielka wiedziała co trzeba zrobić aby wizualnie było okej. Komplet dokumentów od auta dokumenty z Gazu, Możliwa zamiana na e36 z silnikami od 2.0 e39 od 2.3 możliwe z moją dopłatą.Ale ka każde inne BMW wchodzi w grę. Opłaty do maja przyszłego roku jak i butla jakoś 3 lata temu zakładana. Cena 4900 na alusach na zdjęciu"16" 4000 na alusach orginalnych z gumą zimową "15" A no i dach nie CIEKNIE!!!robione jakoś w maj Więcej info pod telefonem 796-898-008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kumek Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Napisz mi kolego skąd jesteś? Interesuje mnie autko ale zależy jak daleko ode mnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArekLca Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Legnica Dolnośląskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi