plastikmann Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Witam piszczy mi rolka napinacza paska wieloklinowego chyba czas na wymianę. Mam pytanie jaką rolkę kupić i jaki pasek. Mam 530 d e39 silnik m57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Pasek getes kod-5PK2063 rolkek jest wybór FEBI SKF INA RUVILLE myśle że koledzy jeszcze coś polecą:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Ja mialem problem z rolkami ,nic nie pasowało po nr vin ,po nr rolki ,dopiero po zdemontowaniu rolek pokazalem w sklepie jak wyglądają i się znalazły ,firmy nie polecę bo nie pamietam jakiej kupilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 polecam firmę continental Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 do pasków gates mam urazę, założyłem taki nowy i np po wjechaniu w kałużę piszczał gdzie stary continental chodził bez zarzutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Jakbyś chciał zrobić to sam to polecam moją fotorelację: http://www.maxbimmer.pl/f28/e39-530d-wymiana-pask%F3w-i-rolek-napinaczy-fotorelacja-23183/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Jeśli chodzi o pasek to Gates albo Continental. Rolkę polecam jakąś markową. Ja akurat ma zarzuconą u siebie Febi, pasek Gates. Nic nie piszczy, nic nie ślizga. Rolka nawet markowa nie jest dużym kosztem, więc w tej materii raczej nie warto oszczędzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Rolki polecę INA lub SKF pasek w dobrej cenie oraz jakości contitech płaciłem ostatnio coś koło 100zł za obydwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastikmann Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Wymieniłem rolki na: prowadzące FAG, napinającą FEBI z paskiem GATES chodzi jak ta lala :bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyprios Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Polecam Ina, jeśli się nie mylę szły na pierwszy montaż,+ pasek skf u mnie śmiga bez zarzutów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass89 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 szczerze mowiac mi jak popiskiwalo a paski wygladaly ze sa ok popsiukalem zmywaczem do chamulcy i do tej pory jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Mi piszczał skf jak go popsikałem sprayem do pasków to na chwile cisza.Paski zostały wymienione na contitech i jest super Rolki najlepiej ina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 szczerze mowiac mi jak popiskiwalo a paski wygladaly ze sa ok popsiukalem zmywaczem do chamulcy i do tej pory jest ok Nie do końca rozsądne rozwiązanie, lepiej było by wyjąć i nasmarować jeżeli nie miała luzów, pryskając zmywaczem wypłukałeś smar i wkońcu się zatrze Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi