beryl Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Witam. Mam takie troche głupie pytanie. Nie jestem pewien czy mam założone prawidłowe zegary w 1,8 M40 powinny być chyba takie wyskalowane do 7000: a mam mniej wiecej takie do 6000 Tak sobie patrzyłem na allegro i zgłupiałem. Nawet wolne obroty stoją mi na moim zegarku na 550. Gość jak podłączał centralke gazową do kompa to obroty z cewki miał 800 jak u mnie były 500. Chyba ktoś nieźle przerobił i prawdopodobnie są to zegary od diesla :roll: Może ktoś potwierdzić :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Od diesla m lub od ETY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziela Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Po tym co mowisz o obrotach to zdecydowanie masz obrotek od szescio cylindrowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 ja swoje mam do 7000 a mam Ete i wlasnie zastanwialem sie nad zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmw316i Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 a ja mam wyskalowany do 12 (zegarek <bmw_1> ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Zwykla ETA miala wyskalwoan ydo 5000obr a super ETA do 6000obr, ale kazda z nich miala ekonomizer, wiec te napewno nie sa z ETY :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Zwykla ETA miala wyskalwoan ydo 5000obr a super ETA do 6000obr, ale kazda z nich miala ekonomizer, wiec te napewno nie sa z ETY :!: OK OK Wiec masz od diesla Nie moze byc inaczej chyba juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasend Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 zdecydowanie masz zegarki od diesla! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 tak jest w M40 powinna byc taka jak 1 fota ale z napisem na ekonomizerze 30, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Nie, pardonsik, mam wyskalowane do 5000 :shock: :shock: :shock: wczoraj jak pisałem, to znalazłem takie foto i zdawało mi sie, że mam takie same, a dziś patrze i nie wierze :shock: Czerwone pole zaczyna się od 4500-5000. To chyba diesel ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Nie, pardonsik, mam wyskalowane do 5000 :shock: :shock: :shock: wczoraj jak pisałem, to znalazłem takie foto i zdawało mi sie, że mam takie same, a dziś patrze i nie wierze :shock: Czerwone pole zaczyna się od 4500-5000. To chyba diesel ??? Dziwne te zegarki sobie kupiłes , tu jest aukcja do dizelka e30 324 ale obrotomierz jest wyskalowany do 6tys ... http://moto.allegro.pl/item162920021_zegar_licznik_bmw_e30_2_4_diesel_rarytas_.html ... ale takich do 5tys to nie znalazłem :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Dziwne te zegarki sobie kupiłes ja kupiłem bete z tymi zegarami i teraz patrze, że coś nie tak. Pofatygowałem się i zrobiłem swoje zegary .... pewnie diesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 wiec jednak masz zegary od ETY jak to napisalem i pozniej potwierdzil ENZO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Dziwne te zegarki sobie kupiłes ja kupiłem bete z tymi zegarami i teraz patrze, że coś nie tak. Pofatygowałem się i zrobiłem swoje zegary .... pewnie diesel Obrazek Nie mam pojecia :shock: zwróc uwage te w dizlu sa do 220 i do 6tys ale nie maja ekonomizera ... ... natomiast u Ciebie nie dosc ze jest obrotomierz z ekonomizerem do 5tys to licznik jest do 240 , na moje oko to te zegary chyba byly składane z dwóch innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Mordulec nie ma wyjscia one musza byc od ETY ... a zdjecia pokazal przypadkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 To moze inaczej ... a wskaznik ilosci paliwa do ilu litrów masz w tych zegarach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Dobre pytanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 To moze inaczej ... a wskaznik ilosci paliwa do ilu litrów masz w tych zegarach ? 55 L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 To moze inaczej ... a wskaznik ilosci paliwa do ilu litrów masz w tych zegarach ? 55 L 55L mialy wlasnie zegary w M40 , 6 garowe mialy 65L , pytanie teraz ile litrów ma ETA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 skoro jest do 5tys i jest ekonomizer to sa to zegary od Ety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 u mnie czerwone pole zaczyna sie od 6500 obr i ekonomizer tez jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 moga byc zlozone z dwoch licznikow,mogl ktos do licznika od ety wlozyc paliwomierz od m40,a nie wzial pod uwage ze 6-scio garowy obrotomierz bedzie mniej pokazywal w 4-ro garowym aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi