ponury Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Mój właśnie kończy żywot (formalnie) i szukam zbiornika 48 ltr i w górę za rozsądne pieniądze. Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez ponury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Panie Ponury zaznaczyłeś, że zamienisz?? chyba miało być, że kupię więc albo napisz za co zamienisz, albo zmień, że kupię :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Oblukaj na allegro tam chyba najkorzsystniej wyjdzie jak wielozawor dziala ok to nie zmieniaj go zmien tylko butle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Poprawione No szukam szukam mało cos na allegro tego, a jak jest to cena taka że lepiej nowy kupić. U mnie siedzi butla 59 litrów, nówka kosztuje 340zł, a 51 litrów juz np kosztuje 260 zł tylko że mój wielozawór chyba nie podejdzie, bo to się do wysokości butli dobiera. Dobrze że przegląd dopiero w lutym, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 To kup dokladnie taka jak masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi