D1_PITER Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Witam Z gory przepraszam za brak polskich znakow. Probowalem polaczyc sie z modulem komfortu w E46 przedlift ale wyrzuca bledy. Z modulem swiatel udawalo sie laczyc a gdy probuje sie polaczyc z modulem GM5 to wywala taki blad: Moze ten sterownik komfortu trzeba wymienic? Z innym e46 poliftowym polaczylem sie bez problemu z GM5. I przy okazji zapytam o swiatla dzienne DRL. Otoz wszystko poszlo dobrze tylko ze chcialem je bardziej rozjasnic nie da sie zakodowac wert_03, sterownik przyjmuje tylko wert_02 - czy to takie jego ograniczenie i trzeba by go zmienic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 nie da sie zakodowac wert_03, sterownik przyjmuje tylko wert_02 - czy to takie jego ograniczenie i trzeba by go zmienic? Zgadza się. Możesz maksymalnie wert_02 ustawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D1_PITER Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 O kurcze a dlaczego tak? Na wert_02 trochę ciemne te dzienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Uwierz mi że na 03 będą razić, użyj navcoder i wtedy sam wybierzesz wartość w procentach Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D1_PITER Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 A przez złącze diagnostyczne pod maską ten program zagada? Bo nie mam nawigacji ani zmieniarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Tak, pobierz ostatnią wersję i poszukaj do niej cracka Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D1_PITER Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Niestety okienko procentowe jest nieaktywne. Trzeba będzie zmienić moduł na poliftowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi