lukasbmw Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Co myślicie na temat zamiany z dopłatą ze strony kupującego za takie coś: Ktoś mi powie jak się spisuje E90 320d w wersji 177KM ?? Składanie Dane pojazdu Art. Wartość Numer podwozia WBAVG91090VG61856 Kod typu VG91 Typ 320D OL (EUR) Typoszereg E E90 () Seria 3 Rodzaj konstrukcji LIM Układ kierowniczy LL Drzwi 4 Silnik N47 Pojemność skokowa 2.00 Moc 130 Napęd HECK Skrzynia biegów MECH Kolor BLACK SAPPHIRE METALLIC (475) Tapicerka STOFF FLUID/ANTHRAZIT (ALAT) Data prod. 2008-07-11 Składanie Wyposażenie Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów S1CBA CO2 UMFANG Zakres CO2 S1CCA AUTO START STOP FUNKTION Auto start/stop function S1CDA BRAKE ENERGY REGENERATION Brake Energy Regeneration S240A LEDERLENKRAD Kierownica skórzana z pod.pow. S249A MULTIFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy S2BHA LM RAEDER DOPPELSPEICHE 156 Obr. BMW, st. le. podw. spr. 156 S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera S4AEA ARMAUFLAGE VORNE VERSCHIEBBAR Podłokietnik przedni, przesuwany Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S507A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control z tyłu (PDC) S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna S540A GESCHWINDIGKEITSREGELUNG Tempomat S5DCA FONDKOPFSTUETZEN KLAPPBAR Zagłówki w siedzeniu tylnym składane S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional S612A BMW ASSIST BMW Assist S616A BMW ONLINE BMW Online S620A SPRACHEINGABESYSTEM Wejście głosowe S633A HANDY VORB. BUSINESS/BLUETOOTH-SCH. Instalacja tel. kom. Business S676A HIFI LAUTSPRECHERSYSTEM System głośników HiFi S6AAA BMW TELESERVICES BMW Teleservices S6ABA STEUERUNG TELESERVICES Sterowanie teleserwisem P7RPA ADVANTAGE PAKET Pakiet Advantage Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) P7RSA COMFORT PAKET Pakiet Comfort S7SPA NAVI PROFESSINAL M.HANDYVORB.BLUETOOTH Naw. Professional/Handyvorber. Bluetooth L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki S8SCA LAENDERSPEZ. TELESERVICEFREISCH. Aktywacja syst. telem. char. dla kraju S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP S964A REQUEST NAVIG. DVD ON DELIVERY Przy dost. zażądać płyty DVD nawigacji Składanie Wyposażenie seryjne Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu S4AGA INTERIEURLEISTEN TITAN MATT Listwy wewnętrzne tytanowe matowe S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki Najbardziej mnie boli brak skóry :zly: Ale w końcu było by ekonomicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Silnik po lifcie, wnętrze tez, a tylne lampy przedlift. Ogólnie ładnie wygląda, dobrze wyposażone auto, tylko ten silnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Silnik po lifcie, wnętrze tez, a tylne lampy przedlift. Ogólnie ładnie wygląda, dobrze wyposażone auto, tylko ten silnik... tylne lampy ?? całe jest przed liftem, tylko silnik niby nowszy. Niby o silnikach można, wiele złych rzeczy wyczytać i usłyszeć, ale myślę, że prawidłowo eksploatowany posłuży wiele tysięcy kaemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) tylne lampy ?? całe jest przed liftem, tylko silnik niby nowszy. Niby o silnikach można, wiele złych rzeczy wyczytać i usłyszeć, ale myślę, że prawidłowo eksploatowany posłuży wiele tysięcy kaemów A no tak, zapomniałem, że wygląd panelu radia i klimatronika różni się zależnie od tego czy auto ma navi czy nie. Bo tak to są podobne.. A co do silnika, jeśli ktoś nie widzi przeszkód w wyciągania całego silnika do wymiany rozrządu to brać i się nie zastanawiać. bo silniki ogólnie dobre, tylko bywały problemy z rozrzadem. Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez michal_f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 mxsiwek wymieniał rozrząd więc możesz się jego podpytać jaki to koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Tutaj masz też garść informacji o tym silniku m.auto-swiat.pl/porady/eksploatacja,l7b88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Słyszałem, sporo niedobrego o ty silniku, ale tylko słyszałem przypadków nie znam, te silniki były już montowane dokładnie rok wcześniej, a buda jeszcze stara, nie wiem, czy ja bym się zamienił na pewno nie, ale to Twój wybór, Ty wiesz dlaczego chcesz pamieniać furę, bo nie wierzę, że Ci się znudził lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 ramka tablicy STYL AUTO. podjedź na ul. Ulanowskiego we Wrocławiu i zapytaj - na pewno wiedzą dużo więcej na temat tego auta. W Inchcape na stanowisku obsługi klienta pracuje ich były pracownik ( On też pomoże- PW nam namiar). A my wiemy o nim tyle, że zakłada skarpetki do sandałek D9 AFP36 | rejestracja.blog.pl - POKAŻ REJESTRACJĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi