ponury Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Witam, przymierzam sie do wymiany butli LPG - w kole zapasowym, obecnie mam 59ltr 630/250 a chciałbym wpakowac mniejszą i tańszą 51ltr 630/220. Z tego co widze to przy takiej zamianie trzeba tez podmieniac wielozawory bo są one dobierane do wysokości butli. Mam pytanie czy ten mój wielozawór podeszedł by do tej mniejszej butli, ewentualnie jaki to miało by wpływ na jej pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 do niższej butli rurki w wielozaworze bedą za długie. nowy zawor 150 zeta to lepiej dać ta większą butle i nie kombinować bo później bedziesz narzekał że co chwile tankować trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi