Krzychu91 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam Jak w temacie poszukuje bmw e36 z silnikiem 2.5 l 192 KM lub 328 w budzie coupe/cabrio miłoby było gdyby to był oryginał, a nie swap, ale przyjmę każdą propozycję Oferty proszę kierować tutaj Pozdrawiam Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez Krzychu91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 dopiero sprzedałeś i znów kupujesz ?? miało byc e46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu91 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Wiem, ale subaru zostaje jednak Dziewczyna będzie nim jeździć, a ja sobie szukam spowrotem bmw żałuje sprzedaży totalnie chociaż Paweł ( nowy właścicieł) zrobił ją na igiełkę i mamy ciągle kontakt i obydwoje zadowoleni choć mi brakuje mojej bmki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi