Wojciech Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Witam. Mam problem ze zwarciem na lewym kierunkowskazie..Wlaczajac lewy kierunek wywala bezpiecznik, prawy dziala bez problemu. Na innym forum byl podobny problem i okazalo sie ze przyczyna lezala w "koszyczku w ktorym osadza sie zarowke. Zmienilem kierunkowskazy, wszystko pieknie dzialalo. Dzis po 20 dniach stania od zmiany sie przejechalem autem i znowu problem sie pojawil na lewym kierunku. Czy ktos mial taki problem? 1-Czy moge wlozyc bezpiecznik 20A i jesli nie bedzie wywalalo mozna tak jezdzic? 2-Gdzie zaczac szukac zwarcia chyba ze to cos innego? 3- Oplaca sie kupic uzywana wiazke do lamp i ja przelozyc? I ile z tym zachodu? Z gory dzieki za porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 1-Bezpiecznik ma byc taki jak firma przewidziała nie większy. 2- cały kabel do oglądnięcia od manetki po kierunek 3-opłaca się tylko byle by była w dobrym stanie (ps. mam dwie na zbyciu:D ) Pod kierunek w kloszu wymienia się tylko gniazdo i ewentualnie wtyczkę do tego gniazda - 5min roboty Rozmawiamy o kierunkach w lampach czy w błotniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Chodzi o kierunki w lampach. Kierunki i tak musialem wymienic bo byly w oplakanym stanie. Musze jeszcze zobaczyc tylne lampy, skoro przod nie bangla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi