Pirooz Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Hej ludziska. Jak być może część z Was wie - niedawno się przeprowadziłem w swoje rodzinne strony. Po 5-ciu latach spędzonych we Wrocławiu wróciłem na Górny Śląsk i tym samym stanowię obecnie wysunięty-daleko-na-wschód-przyczółek-Maxbimmerów Co za tym idzie - jestem na bieżąco ze wszystkim co się dzieje w okolicach Katowic. Na pewno część z Was spotkała się z imprezą znaną jako Summer Cars Party. Zapożyczę opis z ich FB: Czekają na Was najlepsze motoryzacyjne atrakcje! ▩ STREFA DAKAR, a w niej Krzysztof Hołowczyc i Martin Kaczmarski z Lotto Rally Team oraz ich rajdowe maszyny! ▩ OFF ROAD SHOW, czyli coś dla prawdziwych twardzieli – samochody terenowe, buggy, szayowozy na ekstremalnym torze przeprawowym ▩ WYŚCIGI ¼ MILI rozgrzeją płytę lotniska do maksymalnej temperatury, ▩ STREFA DRIFT, w której poziom adrenaliny podniesie show drifterskie w wykonaniu Drift Fun Kielce. Rozpędzamy emocje i zapewniamy: ➟ niszczycielskie show z udziałem ▩ DESTRUKCYJNYCH CZOŁGÓW ➟ widowiskowe wyścigu ▩ WRAK RACE CUP ➟ niezapomniane przeżycia podczas ▩ POKAZÓW KASKADERSKICH jednej z najlepszych ekip kaskaderskich w Europie - Flott Cascaders Team, współpracującej na stałe przy największych Hollywoodzkich produkcjach. ➟ inny wymiar emocji zapewni ▩ POKAZ FMX/FREESTYLE MOTOCROSS Po raz pierwszy utworzona zostanie ▩ STREFA TRUCK! Zobaczycie w niej: ciężarówki biorące udział w największych rajdach, tuning truck oraz ciężarówki z USA. Strefa Truck, to także możliwość spotkania z kierowcami tych fascynujących maszyn m.in.: z Iwoną Blecharczyk - Trucking Girl oraz Andrzejem Świgostem i Józefem Cabałą. Zobaczycie też najbardziej pożądane, wymarzone samochody świata. ▩ STREFA DREAM CARS to strefa marzeń, luksusu i motoryzacyjnych pragnień! Ponadto: ▩ KLUBY MOTORYZACYJNE z całej Polski wraz z najciekawszymi projektami tuningowymi tworzącymi PEREŁKI TUNINGOWE,na których będziecie mogli zawiesić oko ▩ STREFA MILITARIÓW z arsenałem wojskowych maszyn ▩ STREFA OLD TIMERS - zabytkowe pojazdy z kraju i zagranicy zawody CAR AUDIO Ogólnie rzecz biorąc - chyba największa impreza motoryzacyjna na południu i jedna z największych w Polsce. Wrzucam parę zdjęć z 2013: No i teraz lecimy: a) czy ktoś jest chętny wpaść "do mnie" ? Od Wrocka około 1,5-2h drogi w zależności jakim tempem się poruszacie po A4 . Ja osobiście się wybieram i mam zamiar godnie prezentować Maxbimmerowe naklejki Ceny biletów: [ATTACH=CONFIG]31159[/ATTACH] Jak widzicie jest opcja zapisywania się całych klubów, może nasz klub będzie zainteresowany uczestnictwem? b) Rejestracja klubów motoryzacyjnych - Summer Cars Party Warunki rejestracji Klubów Motoryzacyjnych: 1. Klub musi posiadać swoje forum, fb, stronę klubową, bloga lub oznaczenia klubowe na samochodach. 2. Minimalna ilość zgłoszonych samochodów nie może być mniejsza niż 10szt. 3. W celu rezerwacji sektora należy wykupić wszystkie zamówione bilety przed imprezą. 4. Ewentualne zmiany ilości samochodów w sektorach zgłasza osoba rejestrująca dany klub. 5. W mailu proszę o informację dotyczącą jakie samochody będzie zawierał sektor (mail nie dotyczy klubów tematycznych np. BMW Team Śląsk, Honda Śląsk, itp.) 6. Wszystkie pytania i wątpliwości zgłaszajcie bezpośrednio do mnie: Anja Jureczko - Manager Summer Cars Party - tel: 668 790 256 - e-mail: anja@scp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ja bym sie wybral :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_ Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ja również się wybieram ze swoją "połówką" na 2 auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Na pewno będę w niedzielę. W niedzielę rano muszę być we Wro ale około 10:00 będę już wolny i mam zamiar lecieć prosto na imprezę więc jeśli ktoś chce to można jechać razem Muszę jeszcze zobaczyć, czy dam radę być w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_ Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ja jadę na całą sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 kurde sam bym się z rodzinką wybrał admin rejestruj klub zrobimy listę ile chętnych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 admin rejestruj klub zrobimy listę ile chętnych x2 Zaczyna być o imprezie bardzo głośno: Summer Cars Party 2014 - Katowice informacje ciekawe artykuły "Największa impreza motoryzacyjno-muzyczna w kraju i jedna z największych w tej części Europy już 6-7 września. VIII edycja SCP to wielki zjazd atrakcji, emocji i rozrywki na najwyższym poziomie. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 a ja może też pojadę jakie to dni we Wrześniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 a ja może też pojadę jakie to dni we Wrześniu ? 6-7 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 termin w sumie z niczym nie koliduje ale kawał drogi :lol: jeśli ktoś miał by wolne miejsce na pokładzie i chciał by je zapełnić to jestem chętny bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi