norbiix Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 BMW 320 12700.00 PLN. Paczków - otoMoto.pl Ktoś coś wie na temat tego auta? Podejrzanie tanio czy tak spadły z wartości te auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Z full opcji to widzę że ma aż multifunkcje, pdc, climatronic i dywaniki z poloneza :bag: Poza tym kiera zajechana jakby miał ze 400k nalatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbiix Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 no po 241 934 km i 12 latach ciężko o nie zjechaną kierownice a dywaniki to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Mam benzynkę 210k nalatane i kierownica wygląda prawie jak nowa Po za tym wydaje mi się że na lewych drzwiach jest jednak wgniotka chyba że światło tak dziwnie pada, z tyłu na błotniku lewym obok lampy też dziurka. Już się więcej nie czepiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbiix Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Tak jest na bank. Opis to trochę pic. Dlatego pytam czy ktoś coś wie na temat tego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUB_ZERO29 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Uu podgrzewana przednia szyba bajer niemam takiej Jeżeli masz blisko podjedz na oględziny. Aczkolwiek nauczyłem się jednego w Polsce, cena adekwatna do stanu i wartości pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Ja bym nawet nie jechał. Jak ktoś mi pisze że to wersja której bmw nigdy nie wypuszczało (o ten lux mi chodzi) to już mi się odechciewa wogóle czytać, a jeżeli chodzi o kierę to w mojej poprzedniej 320d po 210 tysiach miała strukturę na sobie...I tak jak wyżej, nie tylko w Pl cena w 99% przypadków odpowiada stanowi auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Z tego co po zdjęciach zauważyłem: tylny zderzak od przedlifita skrzynia 5 biegów nie jak w opisie wgniecenie na drzwiach kierowcy przynajmniej 350k km na blacie Nie wspominając że do full opcji to brakuje choćby ksenonów, czy głupiego czujnika deszczu... I jeszcze te chromowane lusterka - szał pały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbiix Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Faktycznie 5 biegowa... nie zauważyłem tego. Czyli z tą szybą podgrzewaną przednią też może być wał. Tak blisko nie mam bo to 160 km ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 No raczej na 100 procent bo nie kojarzę w e46 grzanej przedniej szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 bmw nie ma szyb podgrzewanych przednich, tylko szybka dmuchawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Tak jak Maris pisze. BMW nie ma grzałek w szybie przedniej tylko max nadmuch. Przeoczyłem jeszcze "dwustrefowy klimatronik" - w e46 na 100% taki nie był montowany Moim zdaniem sprzedający nie wie co sprzedaje. Jeśli ktoś z forum nie mieszka blisko żeby zobaczyć auto to ja oszczędziłbym sobie 320km i 3h na drogę w obie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUB_ZERO29 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Panowie Panowie nie zapominajmy, że jest to wersja "BMW 320D w najbogatszej a zarazem najdrozszej wersji LUX" tutaj wszystko się może zdarzyć. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Takie pieniądze i Paczków (rejony handlarzy) nic dobrego z tego nie może wyjść, na 100% po jakimś dzwonie, kręcony licznik i pewnie wiele wiele innych - skarbonka Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez Krzysiek669 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) kurcze wersja "lux" to dopiero rarytas, aż mnie korci, żeby tam zadzwonić i się zapytać co to za super pełne wyposażenie tam drzemie co koleś przez telefon powie napisał, że 6 biegów a na gałce jest 5 więc chyba wsteczny policzył Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez Pakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 może gościu ma wile aut na sprzedaż i opisy pomylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 może gościu ma wile aut na sprzedaż i opisy pomylił To bardzo możliwe pod warunkiem że opis pomylił z jakimś Peugeotem albo Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harmidon Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) bardzo fajna beemcia ale przydały by się jakieś naklejki na samochódkuog Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez harmidon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi