mareq Opublikowano 17 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 a tak ... przepraszam nie dopisałem... więc ok 14 sierpnia gdy powiedziałem sobie "jeszcze jeden telefon od tego Pana i idę zgłosić zawiadomienie o nękaniu"... no i już jak na złość nie zadzwonił... w sumie miałem wyłączony telefon od 15 do 30 sierpnia bo przebywałem za granicą lecz po włączeniu nie miałem żadnych wiadomości od tego Pana ... nie wiem minęło już sporo czasu ok 1,5 miesiąca... żadnego pisma , nic... czy się jeszcze odezwie???? nie mam pojęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 No i bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Masakra jakąś. Teraz jak będę auto sprzedawał to biorę kamerę i nagrywał całe oględziny Następnym razem bierz kasa w rękę jak wpisujecie mniejsza kwotę na umowie. Wtedy mówisz, żeby oddał auto to oddasz kasę z umowy. P.S. masz słaba psychikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Zawsze się pisze mniejszą kwotę to na dobrą sprawę można zarobić jak koleś by chciał oddać auto odda się mu mniej. Jak ponad miesiąc masz spokój to już odpuścił pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi