__Fryzjer__ Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam wszystkich ..prrosze o pomoc znawcow...mianowicie bywa ze autko troche myszkuje i na zakretach bywa niedokonca stabilne i moje pytanie brzmi-czy w e34 sa tuleje pływajace?? Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez __Fryzjer__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Chyba nie w e 36 jest cos takiego. Zobacz u mnie w galerii wymienialem wszystko z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 mhm zauwazyłem łacznik wachacza...on mogłby odpowiadac za pływanie w momencie swego wyeksploatowania..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Tuleje tylnej wachacza 4sztuki. Bucze jaja tuleje łącznika2 sztuki. I tuleje tylnej belki buda most a2 sztuki. Jak widać u mnie na zdjęciach trzeba ściągnąć tylny wózek żeby to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 dziekowac......uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi