Łukasz2000 Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 witajcie jak spuścić paliwo z mojej BMKi bez konieczności wyciągania zbiornika i kładzenia się pod auto, wąż do wlewu też niewchodzi w grę bo niezassie, ciężko go wprowadzić na dno baku, poradźcie coś szybko bo muszę spuścić z całego baku ma mi zostać 15 liter w zbiorniku tylko. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmw316i Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 ja kiedyś spuszczalem paliwo z forda focusa bo babka zatankowala benzyny do diesla, nie dalo sie przez bak bo tam jest zabezpieczenie. Wyciągneliśmy przewody z filtra paliwa pod maską blisko przedniej szyby, reczna pompeczka i 2 godziny kręcenia ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 bardzo prosto:zdejmij powrot z listwy,zaloz na niego wezyk,a drugi koniec do kanistra i odpal auto.Paliwo samo bedzie leciec.Zakladam ze auto jezdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI-MG Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Mozesz tez wyciągnąc tylna kanape i odkręcic sobie bak robilem tak jak wymienialem kable w spławiku , a paliwko rowniez mozna sobie upuscic.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi