sliwa99 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 jest jeszcze szansa zeby wjechac ja bym chcial opcje pierwsza wjazd kase bym przelal lub zaplacil na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siepra Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 sliwa99 nikt cię ze zlotu nie wyrzuci, spokojnie możesz się zapisać na opcje I i dotyczy to każdego kto chce jeszcze dołączyć na torze :grill: Jakby co to do zobaczenia w sobotę bmw_1 Pogoda ma dopisać ale tor jest na dużej, otwartej przestrzeni więc zabierzcie coś cieplejszego no i jakieś czapeczki :ooko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Maxbimmer: 1. PRZEMO&EDZIA opcja II (160zł) 2. ManiekM3 opcja I (40zł) 3. Danio+ Marta opcja II (160zł) 4. Dyziu i Sandra opcja II (160zł) 5. pawelo + ania opcja II (160zł) 6. MxSiwek opcja I (40zł) 7.sliwa opcja I (40zl) zaplace przy wjezdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siepra Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 No to widzę, że przygotowania pełna parą Zabierzcie sobie coś na ruszt i coś cieplejszego na siebie bo na płycie lotniska może troszkę wiać. Jak co roku %% we własnym zakresie bo niby na terenie schroniska nie wolno pić % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 wybiera sie ktos z maxbimerow na ta impreze z okolic wroclawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 śliwa ja lece przez JL ok 8 30 bede na orlenie jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 no i gitara bende tez tam to do jutra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Śliwa a skąd wyjeżdzasz we wrocku ? Ja startuje z krzyków to może sie złapiemy na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 nie ja jestem z samych jelcza laskowic ale moze sie szczepimy gdzies na trasie bo my chyba uderzymy na olawe i autostrade jak cos to dzwon 607 547 843 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Szkoda, że mi nie wyda z wyjazdem, a myślałem, że jednak pojadę:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIEKM3 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 mam pytanie każdy jedzie sam i spotykamy się na miejscu czy gdzieś wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 jak co roku na mbdonaldsie ok 15 km za zjazdem na olawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIEKM3 Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 o której godzinie bo nie wiem o której mam wyjechać a z Legnicy to jest kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 9.15 - 9.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 To ja chyba nie zdążę wiec zobaczymy sie juz na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Miło było poznać bardzo fajny zlot w przyszłym roku na 100% zostaje na imprezę ! jeszcze raz dzięki ! Mam jakies fotki to pózniej wrzuce pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) a my dopiero wróciliśmy do chaty.... była megaaaa impreza- miejscówka zayebista[tor elegancki ,bez dziur ,luźnych kamieni itp],bardzo fajnie skonfigurowany- tor na Redeco to jakieś nieporozumienie przy tym, piękna była również pogoda, cały dzień słońce ,bez wiatru ,po prostu cud!!! każdy mógł się na torze wyjeździć do upadłego; dzięki Mańkowi za przejażdżkę M3 -szybkie auto , a kierowca też nie z pierwszej łapanki:lol: miałem okazję pojeździć z kolego w M3 E 92- szatański wóz!!! reasumując : mega udany wyjazd ,ci co nie byli niech żałują!!! ps. koszt wynajęcia toru na cały dzień jest bardzo atrakcyjny, więc w przyszły sezonie można by tam było zrobić naszą imprezę - redeco przy nich to jakieś nieporozumienie zarówno finansowe jak i jakościowe... Edytowane 13 Października 2014 przez PRZEMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siepra Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Dziękuję wszystkim za mega atmosferę na VII zlocie BMW Klub Południe i za tak liczne przybycie przedstawicieli GZ-ów, Maxbimmerów oraz Śląska. Dzięki wielkie dla majki za ogarnięcie części gadżetów, juniora za wszelaką pomoc na Zlocie i namówienie mnie do wynajęcia małej sali na której odbyła się potańcówka, wielki szacun. qba101 dzięki za całą oprawę graficzną oraz dla sędziów czyli adamos-a, cuby i Ryśka, choć mam wątpliwości co do ostatniego czy nie był stronniczy, zawodnicy za bardzo go męczyli:mrgreen: Mam nadzieje, że tor od Automaster-a jak i schronisko przypadło Wam do gustu i za rok spotkamy się w jeszcze liczniejszym gronie i zrobimy jeszcze lepsze show :o PS. Dzięki jeszcze dla jackson-a z M3 oraz szpargiel-a za mega popisy swoich umiejętności i zabieranie na pokład osób chętnych bmw_1 i dla każdego kto pomagał mi posprzątać tor i rano salę. Do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 impereza udana pogoda tez podejrzewam ze nocna czesc tez mego dobra do nastepnego a dzieki dla manka ze przewozke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 ps. koszt wynajęcia toru na cały dzień jest bardzo atrakcyjny, więc w przyszły sezonie można by tam było zrobić naszą imprezę - redeco przy nich to jakieś nieporozumienie zarówno finansowe jak i jakościowe... dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Fotki zapożyczone od Południowców uklon_bmw https://plus.google.com/u/0/photos/106980322326886767840/albums/6070880604349496225?sort=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siepra Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Troszeczkę pobawiłem się materiałami z naszego zlotu i stworzyłem krótki filmik [video=youtube_share;qWA5bQvF3ew]http://youtu.be/qWA5bQvF3ew Mam nadzieję, że się Wam spodobakuog 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi