RadziuMlawa Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Witam nie wiem dokładnie jak to się nazywa i czy to na pewno jest magłownica? http://i57.tinypic.com/30c1zrr.jpg tutaj gdzie na czerwono z pod tego kapturka jest taki wyciek,że nie leje się itp tylko zaczyna świecić i coś zółtego(do tego jak się wezmie na palec to się klei identycznie jak żywica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 ta część to maglownica bądź też magiel... olej to dopóki wszystko działa jak należy i nie cieknie z niej nie ruszaj... to klejące to pewnie smar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Radziu, ty wiesz że ja wiem że nie jesteś Radziu tylko Bimmer? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Radziu, ty wiesz że ja wiem że nie jesteś Radziu tylko Bimmer? Jak zwykle czujny! I to się chwali :lol: Krucjaty ciąg dalszy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Jak zwykle czujny! I to się chwali :lol: Krucjaty ciąg dalszy :lol: To już powołanie, ściganie bimmera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ja widzę dwa pierwsze słowa tematu Bimmera nie ważne jaki ma nick to już wiem że to on... ja chyba mam jakiś 6sty zmysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 No i te charakterystyczne strzałki na rysunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Kolega nawet nie raczy odpowiedzieć więc kolejny BAN poszedł w świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi