SUB_ZERO29 Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Panowie kolega jest mocno zainteresowany tym autem. Byliśmy oglądać jest parę rzeczy do dopieszczenia ale ogólny stan auta przyzwoity. Cena trochę wydaje mi się duża ale dogadaliśmy się na 17500 z drugim kompletem zimówki na alusach oryginalne BMW. Pytanie moje coś może ktoś wypatrzy na fotkach, może ktoś zna auto. Proszę też ogólnie o opinie na temat tego silnika. Z góry serdecznie dziękuję za wszelką pomoc. BMW 530d E39 KOMBI LIFT MPAKIET KSENON -ZOBACZ-! (4438023110) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 na moje oko m-pakiet to to nie jest, ogólnie zdjęcia średniej jakości, ale u mnie w kombiaku przy przebiegu 400 000 są ładniejsze fotele jak tu, a i navi jest chyba podmieniona?? dobrze widzę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUB_ZERO29 Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Sprzedający twierdzi ze M-pakiet zewnetrzny. W przebieg to ja już żaden nie wierzę. Wnętrze jest zmeczone trochę ale tragedii niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) M-Pakiet zewnętrzny?? he co to ludzie nie wymyślą. Założył dwa zderzaki i już m-pakiet. A co z tą navi?? bo jest chyba 4:3 więc, to model przed liftem pewnie będzie uszczelka w drzwiach też wytarta, zadzwoń jeszcze raz i poproś numer VIN i jeszcze raz rozkoduj, żeby było wiadomo co to dokładnie jest. Bo jak to model przed liftem to cena delikatnie mówiąc mało atrakcyjna Edytowane 31 Lipca 2014 przez Pakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUB_ZERO29 Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Wow ale kolega ma oko wytartej uszczelki akurat nie zauważyłem. Dzięki Ci kolego za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Fotele jak na ten przebieg zmęczone, więc było kręcone. Ja swoją 530d '02 rok sprzedawałem przy autentycznym przebiegu 210tyś i fotele były jak nowe. A nie ważę 50kg :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Sprawdź nr vin bo to że to żaden m-pakiet to pewne, ale obstawiam, że to nawet lift nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi