Broder Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 :bry: poszukuje kontaktu do wlasciciela autka ze zdjecia, jestem zainteresowany odkupieniem go w sensownych pieniazkach Z tego co pamietam to auto stalo ok 4-5 tysi na allegro , lecz nie jestem pewny na 100% czy to ten sam egzemplarz im szybciej bede wiedzial czy jest na sprzedaz tym lepiej, bo mam pare maneli ciekawych i wizje na auto, a w tym momencie nie wiem czy je sprzedawac czy moze uda sie jednak zrobic z tego fajny projekt. Z gory dziekuje za kazda informacje bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Chcesz zrobić brata bliźniaka dla Twojej ale tym razem z kierą po jedynej-właściwej-stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 cos w ten desen Szukam auta do jazdy na co dzien (bo raczej zostaje juz w polsce) , a przy tym mam pelno maneli oem'owych i takich ktore zostaly po modyfikacjach M3 (np. caly zestaw hamulcow M3, rozporke, oem radio itp). Moge wszystko sprzedac, lecz szkoda, bo zamiast kupowac np jakies vw do jazdy, wolal bym zrobic dobre e36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi