tazunio Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) Siemka, szukam jakis grafficiarzy, ktorzy zapodali by mi cos na sciany w garazu, jakis moto-motyw, muzyczny lub cos innego fajnego - jestem otwarty na propozycje cena, motyw itp do dogadania za info gdzie takie osoby znajde lub inne pomocne wskazowki bede wdzieczny pozdro Edytowane 30 Lipca 2014 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Stary znajomy ma firmę https://www.facebook.com/front.styl?fref=ts na pewno ma pełno ludzi od graffiti którzy chcieli by się po wyżywać ale pewnie z Lubina. Jak się bujałem na desce za dawnych czasów to chłopaki ( on jak i wspólni znajomi ) malowali jak źli P.S. Ewentualnie mogę spróbować podpytać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Również polecam tego gościa, o którym pisze Sajmonowski. Widziałem jego prace, jak sam sie nie podejmie, to na pewno kogoś poleci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 dzieksy - bede pisal pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi