Hadzi Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Witam, muszę wymienić koło pasowe, jakie firmy polecacie? Auto to BMW E61 3.0 dx - 235 km Do wyboru co rozsądnego znalazłem to: - Corteco - Febi - Dayco Myślę nad zakupem Dayco bo jest w rozsądnych pieniążkach tylko nic nie słyszałem o tej firmie. Z poważaniem Hadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Jakie byś niedał zawsze to nowe ale ja bym zamontował CORTECO niemialem problemu z ta marka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Corteco. Ja po wymianie jeździłem trzy lata i sprzedałem auto i było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadzi Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Witam, wymieniłem koło pasowe, użyłem tych samych śrub, nie używałem żadnych klei do śrub tylko dowaliłem je dość mocno. Znajomy mnie straszy że jak nie użyłem kleju to za jakiś czas się one podkręcają i koło odpadnie. Ale fabrycznie nie ma żadnego kleju. Jak myślicie podkręcać śruby i dać kleju czy to olać bo się nic nie stanie? Pozdrawiam Hadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Wg mnie nic się nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi