gentlay Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 mam taki problem pale autko wczoraj w srodku asmochodu czesie drazkiem biegow i wogole autko dziwnei sie zachowuje calym nim czesie co to moze byc poza tym chce ruszyc z miejsca jakos slabo sie zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 1. Czy silnik trzyma obroty ?? 2. Jeśli obroty falują lub w ogóle "siedzi" na niskich lub bardzo niskich obrotach to pewnie właśnie od obrotów telepie autem... Przyczyna ?? - zazwyczaj silniczek krokowy Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 raczej jakis cylinder nie pracuje albo zawieszenie silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI-MG Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Rowniez stawiałbym na to ze jakis cylinder nie pali.Pozdro 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 A ja myślę, że to przez brak znaków interpunkcyjnych w postach. Jeżeli silnik drży dużo mocniej niż podczas normalnej pracy to najprawdopodobniej wypada zapłon na jednym cylindrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi