Lijo Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Moze R6 i V6/V8 bedą dostepne ale pewnie będą w kategorii "super car" - czyli - zylllion € Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ja to jestem ciekaw ile te silniki wytrzymają, 100, 200 tys? Może to jakiś sens będzie miało, liczników nie będą kręcić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 napewno nie wytrzymaja w 1/5 tego co m50:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ja to jestem ciekaw ile te silniki wytrzymają, 100, 200 tys?Może to jakiś sens będzie miało, liczników nie będą kręcić... Producenci dążą żeby wyeliminować rynek wtórny, będziemy zmuszeni kupować nowe, a używane nie będą opłacalne, bo silnik do remontu po 100tys. 3 lata i nowe auto. Moze R6 i V6/V8 bedą dostepne ale pewnie będą w kategorii "super car" - czyli - zylllion € Jeszcze trochę i połowa samochodów na drodze to będą ciche na baterie lub wodór, a druga to trzycylindrowe "bzykusie" o mocy 300zl i dziesięcioma turbinami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Nie ma problemu, jak państwo da zarobić w Polszy porządną kasę, to mogę sobie co trzy lata zakupić nawe auto z salonulolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Nie ma problemu, jak państwo da zarobić w Polszy porządną kasę, to mogę sobie co trzy lata zakupić nawe auto z salonulolol Taa w branży IT może i tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi