Marmon Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Witam! Byłem na diagnostyce, powiedziano mi, że w silniku jest uboga mieszanka, cały czs świeci się CHECK ENGINE. Po dyagnostyce się okazało że śilnik pobiera olej (dym koloru błękitnego, śmierdzi olejem) + problem z Valvetronikiem( Czy ktoś coś miał podobnego? Co doradzicie??? Z góry Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Znajomy mial problem z tym silnikiem ale u niego padla odma i siorbal tamtedy oliwe swoja droga trzeba sie nawyginac zeby ja zmienic8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmon Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Dzięki! Sam wymieniał czy na serwisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi