Wojtek Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=40165&postdays=0&postorder=asc&start=0 http://forum.autohoje.com/topic.asp?TOPIC_ID=97706&whichpage=6 Szok, tylko tyle powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Myślę, że to dobre wydarzenie... Tyle pięknych klasyków: Alfy, Jaggy, Fordy, Merce i chyba widziałem <bmw> jedno (Isetta ?? pytanie_bmw ) Jakby coś z tego szukało właściciela to ja chyba kilkanaście lat temu straciłem mietka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Pewien człowiek w Portugalii kupił opuszczoną farmę,a to co na niej znalazł w wielkim magazynie - wielu nie mieści się w głowie. Dosłownie arsenał zabytkowych pojazdów, w stanie wskazującym na nieużywanie ich od około 40-50 lat. Wsród nich między innymi: BMW 501 V8, BMW E3, BMW E9 Coupé, BMW 02, Austin Healey Sprite MKII, Alfa 1900 Super Sprint, Datsun Z, Renault 8, Lotus Europa, Elan FHC, Lancia Flaminia Zagato, Porsche 356, Lancia Appia, Fiat 508 Balilla Sport Spider, Lancia Aurelia B20, Hilmann Californian, Saab 93, Simca Coupé De Ville, Abarth 1300 Scorpione, Volvo PV 444, Mini Cooper MKII i wiele wiele innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Szok Szok normalnie gość został milionerem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 czemu ja nie mm takiego farta :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 czemu ja nie mm takiego farta :mrgreen: Wszystko przed nami-ale na pewno drugiej takiej szopki nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Z drugiej strony można się cieszyć, że się nie było tym "szczęśliwcem", który to sprzedał Chyba bym zawału dostał jak bym się dowidział co sprzedałem :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGywer Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 hmmmm zajefajnie :D tylko czy prawo pozwala na zatrzymanie tego?? bo te auta to wkoncu kradzione chyba no nie?? a jesli tak to gosciu pewnie sie dlugo tym cieszyc niebedzie bo pewnie ta mafia siedzi w pierdlu ale jak wyjdzie to bedzie chciala to odzyskac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 mysle ze po takim czasie to sprawa ulegla juz przedawnieniu i zamknieciu pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 no właśnie, ale jak ubezpieczalnia wypłaciła kasę osobie której ukradziono takie auto, to raczej auto dalej należy do ubezpieczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 tez bym tak chcial.prawdziwy skarb.kolekcjonerzy beda sie zabijali zeby to od niego kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi