fiskuswroc Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Witam,czy ktoś z Was może oglądał to autko już było na allegro? BMW 320Ci Iindividual, M-Pakiet,Szwajcar, Felgi 19 (4403604602) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Na zdjęciach nic mi się nie rzuca w oczy, po za tym,że z przodu prawa lampa jest nowsza od lewej. Środek wygląda jako tako. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Przecież lampy są te same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 auto sprzedaje znajomy - widzialem je kilka razy, jak chcesz cos wiedziec pisz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskuswroc Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Z właścicielem rozmawiałem dziwne, że autko ma w dwóch miejscach ogniska rdzy, niby E46 miały ocynk, na dodatek pod maską rdza to wada E46 bodajże, ale ma też dwie kropeczki na tylnym lewym błotniku i na tylnej klapie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Rdza niestety nie jest niczym dziwnym. Ja mam 2001 rok i niestety prawy błotnik i lewy tył nadkole podjadalo dodatkowo listwa pod klapa na środku tez. Mimo że malowalem te elementy to prawy błotnik znów ma bable. Taka jest bolaczka E46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 rdza to norma... blotniki przednie, klapa tylna i maska jesli sa spryskiwacze - standardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi