kryster Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Witam, mam problem pojawił się niedawno, mianowicie głuche stukanie z zawieszenia z tyłu (lewe koło) po wjechaniu w dziurę. Coś jakby sworzen był wybity. Podpowie ktoś co to może być i z jakiej firmy kupić części? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 a nie lepiej zanim sie rozpoczyna nowy temat to pojechac do mechanika albo samemu poruszac posprawdzac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 mi jak zaczynało tak stukać okazało się że poduszka pod amorem się wyrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 poduszka nad amorem siada najczesciej, ale oprocz niej jest tam jeszcze 2 miliony gum przy tylnej kolysce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skayler Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 3 dni temu robiłem właśnie poduszkę od amora bo padła i tak stukało, od wymiany czuję błogą ciszę, koszt takiej to 30-50zł śednio, zależy jakiej firmy, więc to nic strasznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Jam mam też to samo do wymiany, pytaj w tym dziale, NAJLEPSZA OFERTA - NOWE CZĘŚCI DO BMW kolega Krzysiek ma najlepsze ceny ...za poduszki Lemfordera nie zapłaciłem więcej jak trzydzieści coś zł :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryster Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Dziękuję za odpowiedzi, a napiszecie mi jak mogę sprawdzić czy to aby na pewno ta poduszka amortyzatora? Zamierzam się za to jutro zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Stan i zlap za tylny blotnik i podciagnij kilka razy mocno do gory. Jak uslyszysz pukanie to gorne mocowanie amortyzatora. Tak jak Tazunio pisze. Przechodzilem to u siebie. Bla... Bla...Blaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi