Lijo Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Heka. Pytanie do doświadczonych. Czy da się jakoś sensownie naprawić, tak żeby to miało ręce i nogi, uszkodzenie mocowania ogranicznika drzwi? Mocowanie jest na dwie śruby z dużą podkładką. Niestety jedna z nich przeszła przez blachę. Widać to na fotce. [ATTACH=CONFIG]31040[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]31041[/ATTACH] Jak Ktoś to ogarnie to mogę przywieźć same drzwi. Chce je kupić do swojej E30 bo są najlepsze jakie ostatnio oglądałem..... A jedne "idealne" juz kupiłem...... I są tak idealne że pożal sie boże..... Te są blisko pod wrockiem i dziś je ogladałem. P.S. Z 87 roku drzwi wygladają lepiej niż moje z 90........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 bo te starsze były lepszej jakości mam do sedana komplet z 87 naprawdę w stanie igła jeżeli chodzi o zmęczenie materiału czy rdzę , na pewno da się to naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 bo te starsze były lepszej jakości mam do sedana komplet z 87 naprawdę w stanie igła jeżeli chodzi o zmęczenie materiału czy rdzę , na pewno da się to naprawić To ja chce kupic drzwi lewe przód do swojej. Sprzedasz? PW lub tel 696 024 537 Potzrebuje samą blachę ale jak cos to wezmę całe bo potrzbuje dobre drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 siema sprzedam tak wyglądają 50 zł tak jak na zdjęciu ewentualnie lepsze zdjęcia zrobię [ATTACH=CONFIG]31042[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]31043[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 ewentualnie lepsze zdjęcia zrobię to jednak umiesz robić dobre zdjęcia??:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Biorę parę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 zadzwonię do ciebie dzisiaj po południu jak z pracy wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi