Mazi Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Witam , poszukuje dobrego za rozsadne pieniadze tapicera ( wiem albo tanio albo dobrze ) chodzi mi o jak najlepszy stosunek pieniedzy do jakosci auto nie musi wygrywac konkursow na najlepiej obszyte wnetrze oby bylo ladnie schludnie i bez wstydu. Mam do obszycie kompletne wnetrze tzn stolki,kanapa,boczki. Lokalizacja owego Majstra +/- 100 km od Wroclawia. Prosze o sprawdzonych ludzi przez Was albo znajomych albo auta ktore widzieliscie na oczy ze wyszly spod reki polecanej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) http://www.maxbimmer.pl/members/jokeymiras.html robil rushowi i jest fajnie, co do ceny - to gadaj sam --- edit. nr ewentualnie na PW Edytowane 24 Lipca 2014 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Jest tapicer na ul. Zimowej (boczna Krzyckiej) nie pamietam czy 17 czy 19 ale cos kolo tego. Starszy gosc ,solidnie wykonuje swoja robote. Namiarów niestety nie posiadam musialabys poszukac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 mi sie nie chce robic tego, zmieniam branze :lol: ale tu masz strone mojego wujasa i numer mozesz zadzwonic zapytac ale cena bedzie pewnie spora bo jest tyle roboty ze nie ma komu robic :lol: Tapicerstwo samochodowo-meblowe Bogusław D¹bek - Tapicer Polkowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi