Pirooz Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 (edytowane) Uszanowanko, Dziś panowie policjanci przypomnieli mi, że trzeba czasem zerknąć do dowodu rejestracyjnego i sprawdzić kiedy się zbliża termin badania technicznego. Tym samym w tempie ekspresowym wylądowałem na Stacji Diagnostycznej i zrobiłem badanko. Tyle słowem wstępu. Do rzeczy: Potrzebuję tylne amortyzatory. Poczytałem w jednym wątku o MTSach, ludzie to zjechali (m.in. Koko i inni), sam wyczaiłem na Allegro takie cudo: BILSTEIN AMORTYZ.+ODB.+PODUSZKI BMW 3 E36 E46 TYŁ (4412912123) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Pytanie - czy warte swoich pieniędzy? Chcę coś "po środku" - nie będę szukał najtańszej możliwości ale też z drugiej strony nie jest to torowa wyścigówka tylko zwykły dupowóz który ma się dobrze prowadzić i ma się nie tłuc Albo tooo... AMORTYZATORY TYŁ BMW 3 E36 E46 MAXGEAR kpl (4393761424) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Edytowane 23 Lipca 2014 przez Pirooz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 szczerze to ja bym bral te bilsteiny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 ludzie to zjechali (m.in. Koko tatesco,mts i pochodnych założyłem juz z 10 i zadne nigdy nie strzelały,kazdemu komu zakładałem był przygotowany ,ze jest to twarde i tyle w temacie dziwnych strzałów chińskich zawieszeń pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tricz Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Sachs albo Kayaba - trochę tańsze ale również dobre (Japońskie). Kayaby były ok, z Bilstein byłem średnio zadowolony jednak najlepsze jak dla mnie są Sachsy. Może dlatego są dla mnie najlepsze Sachsy bo do mnie musiałem zakładać wersję Advantage (mam "S226A sportowe dostosowanie podwozia") Maxgear był nigdy nie kupił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Bierz BILSTEINy będzie pan zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Dzięki ludziska. W sumie to i tak się nastawiałem na Bilsteiny. Jednak co marka to marka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 ale chyba i tak najlepiej to sprawowaly by sie Monroe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voxu Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ja kupiłem na próbę używane SACHS m-tech na tył za 80zł/komplet z anglika i zrobiłem na nich już 30 tys. i sprawują się rewelacyjnie. Wczesniej miałem zalozone z Blisteina i były niby wymieniane 10msc przed tym jak kupiłem auto a po 2 msc uzytkowania już coś w nich stukało i teraz leżą w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skayler Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Też bym Monroe polecał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 moje kombi u mnie łatwego życia nie ma, dwa lata temu wymieniłem komplet Sachsa i na przeglądzie po przejechani około 70 000 km z czego 3,4 ciągnąc na haku około 1700kg-2000kg (po autostradach) tył 81% a przód 83% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Jeśli planujesz wrzucić sprężyny obniżające to tylko bilstein b8 w górę, ale one są dość twarde albo Sachs adventage, ale to zależy jakie masz plany ;p. Skoro wymieniasz juz, to warto pomyśleć przyszłościowo. Maxgear sobie daruj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi