rookie Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Tak jak w temacie, szukam słownego tapicera nie jakiegoś chachmenta i ściemniacza, któremu zawioze fotele i przez dwa miesiące będę się prosił żeby to ruszył łaskawie. Nie jestem złośliwy więc nie będę tu wklejał firm z Wrocławia, które w ten sposób zmarnowały mi ostatnio kupe czasu. W każdym razie potrzebuje kogoś do naprawy i odmalowania kilku kompletów skórzanych wnętrz. Nie szukam nikogo kto zrobi to w 2 dni, ale kogoś kto zrobi to DOBRZE I W TERMINIE KTÓRY MI PODA. Jeśli macie kogoś godnego polecenia proszę podsyłać info na priva albo wpisać w temacie. Naprawdę nie mam już sił do niektórych ściemniaczy dlatego chciałbym oszczędzić sobie czasu na 'testy' ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 https://pl-pl.facebook.com/LiderCarCare Tu są namiary na gościa który jest naprawde dobry i przedewszystkim słowny, jeśli mówi że tydzień będzie trwało to tydzień. Sam robiłem u niego wnętrze w E34 i po wszystkich zabiegach wyglądało jak nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Potwierdzam-na hercena robili mi dach/słupki i parę elementów wnętrza w skórze i pierdółki robili na miejscu a resztę jak się ustwiliśmy tak miałem telefon o odbiór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Oo.. też właśnie szukam tapicera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 na Hercena sie udaj. Mi zrobił w terminie jak powiedział. tak robi w terminie ale bylem u niego tydzień temu i gość ma tylko jeden rodzaj skóry która wyglądała tragicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi