mariusz13 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 wszystkiego najlepszego od Ani i Mariusza fakt mało beemek ale sezon urlopowy chyba na tym zaważył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Najlepszego jeszcze raz Paweł i Marzena pomyślności i dużo szczęścia . Dzięki za zdjęcia i pytanie czy ktoś będzie sklejał film ? , w razie czego mogę służyć czasem i amatorskim montażem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witamy... Przede wszystkim chcielibyśmy wam bardzo ale to bardzo podziękować za poświęcony czas i chęć przyjechania i spędzenia z nami tak ważnego dnia!! Takim czymś uświadomiłem sobie ze te forum to nie tylko zwykle forum ale miejsce gdzie udzielają się niesamowici ludzie i nawiązują się niezwykłe znajomości ... Jesteście wielcy!! z chęcią zobaczymy filmik i Dziękujemy za super pamiątkę od całego klubu w nowym domu na pewno znajdę godne miejsce na umieszczenie prezentu. Specjalne podziękowania dla Siwka za Komfortowy Transport Auto jest niesamowite!! Dziękujemy za wszystkie fotki i do zobaczenia na przyszłym spocie bądź orszaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mrsiwek Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) no to jeszcze raz WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !!! sorki za słabą jakość, za szarpanie/drganie, filmik na szybko, ale samemu prowadząc i nagrywać to ciężko mimo wszystko myślę, że będzie mała pamiątka... dajcie 1080p i włączcie najpierw dźwięk [video=youtube;4AB5OSMJANw] może być? podoba się? Jak nie to pech Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez mrsiwek 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 ktoś może to oglądnąć? bo chyba się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Siwek popraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Weź no Siwek upublicznij, bo jest prywatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) działa Wam ? kurcze jakoś YT zmieniło jakość tego filmu i ustawiło te drgania mocno aaa może jutro to zmienie... Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez mrsiwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Działa działa wszystko jest ok bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zarąbisty bmw_1, ale widzę, że kamerzysta to chyba ze mnie nie będzie bo nic z życzeń nie ma - z góry przepraszam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zarąbisty bmw_1, ale widzę, że kamerzysta to chyba ze mnie nie będzie bo nic z życzeń nie ma - z góry przepraszam... hmmm no to nieźle... nie wiem jak to się stało- ale wycieło się samo -> naprawię to może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ja tam sie jaram i tak!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jest niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi