maris Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ty znasz Wrocek to ustal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ktoś się orientuje gdzie balony można kupić biało niebieskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Jedno co mi przychodzi do głowy jeśli większa ilość to costa.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 no ja niestety lecę rano do Lipska, więc nie będzie mnie jutro. Życzę udanego orszaku a młodej parze wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Kupiłem niebieskie balony (100 szt), niestety białych nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 1. Forest 2. michal_f 3. sagui 4. hall 5. CzAkSs&Marzenka u Siwka w aucie hehe dziekuje Panowie i Panie (Edka )z góry 6. maris 7. Nem i Edka 8. Szpadyzor71 9. konik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 I autko umyte. Ja jadę bezpośrednio po młodego i chyba tam sie spotkamy ? Czy jedziemy razem po młodego z tego Praktikera ? ( u młodych mam być 14:20) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 To jak jutro z tą godziną i miejscem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Praktiker 13:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Nie dam rady niestety wpisałem się jako drugi, a tu taka lipa.. Mam problem z autem, a do tego jutro mam dużo do zrobienia w pracy.. Nie wyrobie się z tym wszystkim. Młodej parze życzę wszystkiego najlepszego udanego orszaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Praktiker jaka ulica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Praktiker jaka ulica? Zapewne Krakowska. Koło Family Point. I niestety nie dam rady być tego pięknego dnia z Wami. Pawełku i Marzenko - wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Oby się Wam wszystko układało po myśli, kasa płynęła strumieniami jak płyn chłodniczy z rozerwanego zbiornika wyrównawczego! :lol: P.S. Paweł, pamiętaj, lodówka w pierwszej kolejności. Na wypasie ma być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Praktiker jaka ulica? Krakowska 63/69, 50-424 Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zajedzmy wszyscy po Czakiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 ok no to 13:30 na Praktikerze... czym Nas więcej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Jadę do costy po białe balony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Chłopy mam dużą prośbę do was uklon_bmwuklon_bmwJeśli ktoś ma klubowe wlepy niech przekaże MARIS-OWI :mrgreen: przy pierwszej okazji odwdzięczę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Forest Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) Jeśli ktoś ma klubowe wlepy niech przekaże MARIS-OWI Przekazałem - wisisz mi flaszkę :drunk: Dziękuję tym kilku osobom które poświęciły dzisiaj swój czas by odwieźć Młodą Parę. Trochę siara, że tyle osób jest z Wrocławia a przyjechało tak mało Beem. Ale nic to, będzie Najt to pewnie znowu przyjedzie 50 aut... Marzena, Paweł jeszcze raz WSZYSTKIEGO DOBREGO Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez Forest 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) No ja dzisiaj cały dzień w aucie o 17 dopiero do domu dotarłem, ale przy następnej takiej akcji można zrobić tak jak z wyjazdem do zoo nie robić najta i tyle. Osób faktycznie garstka, ale za to najlepsi z najlepszych Trochę się dziwię bo taki przejazd przez miasto to znacznie lepsza sprawa jak kopanie opon w pod magnolią. No, ale najwidoczniej się nie znam. Wielki szacun, dla tych co przybyli a dla Pary Młodej wszystkiego najlepszego happy_bmw Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez Pakos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 No cóż i tym razem praca mi wypadła do 20tej prawie, ale nic to... Młodej Parze na nowej drodze życia, życzę wszystkiego co najlepsze, a przede wszystkim wytrzymałości, no a dziś dobrej zabawy :party::drunk:bmw_2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia , radości i uśmiechów na twarzy .. Bla... Bla...Blaa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ode mnie również wszystkiego dobrego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Młodej parze życzę Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Ja niestety musiałem zawrócić w Mirkowie bo mi silnik zaczął fiksować ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sagui Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Najlepsze życzenia dla Młodej Pary Kilka fotek ode mnie: https://plus.google.com/photos/110138030918889734533/albums/6045820318116872641 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szpadyzor71 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Również ode mnie i Małżonki wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Tu parę fot ode mnie, niestety tylko z przytgotowań bo bateria padła :bag: : https://drive.google.com/folderview?id=0BykuIBUm0Rj9bkp6dFZDc0JLbzA&usp=sharing Siwek, hajs poszedł, wyszło coś z tego co kręciłem, czy totalna klapa? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi