nodi Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 witam, kupiłem e46 coupe z sportsitze i ciekawi mnie to że fotel pasażera schodzi niżej niż kierowcy nie są to fotele od angola czasami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 A który fotel ma od środka wajchę do podnoszenia oparcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 nie stresuj się u mnie też tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodi Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 A który fotel ma od środka wajchę do podnoszenia oparcia? i taka odpowiedz mnie interesowała a nie ze masz fotele z angola:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 u mnie w e46 Cabrio też fotel pasażera zjeżdża troszkę niżej jak kierowcy, ale nigdy się w ten temat szczególnie nie zagłębiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodi Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 troche szkoda bo i tak to dla mnie za wysoko ale kwestia przyzwyczajenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) jak wyglądają takie fotele? czym się charakteryzują? ja mam kubełkowe z materiału bez skóry z regulacją przód-tył niżej wyżej ,plecy i pod kolana przód tył .. Edit. Już wyczytałem z VINu , że mam sportsize czyli sportowe fotele ;p Edytowane 27 Lipca 2014 przez danieldeni20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi