Sajmonowski Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Pany, dziś napisałem do BMW z zapytaniem o akcję podałem swój VIN i odp nadeszła szybko: W systemie komputerowym widnieje akcja na wymianę poduszki powietrznej jako aktywna czyli może się Pan umawiać z nami na termin wykonania. Czas jaki potrzebuje serwis to 1,5 godziny Z poważaniem Doradca ds. Serwisu BMW DEX Premium Sp. z . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 no i możesz sobie usiąść napić się darmowej kawy, herbaty, poczytać gazetę bądź pooglądać nowe fury hehe no i auto Ci umyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Którą poduszkę wymieniają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 no i auto Ci umyją I to mnie przekonuje, czekam tylko jak mi sie porzadnie pobrudzi :mrgreen: Wymieniaja tą poduszke pasażera, nad schowkiem na desce rozdzielczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Wymieniaja tą poduszke pasażera, nad schowkiem na desce rozdzielczej. No to teraz się zastanawiam czy jechać bo znając profesjonalizm serwisu BMW z Lubina to pół auta mi rozpierdzielą :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Błędy wszystkie skasują a nie powiedzą jakie były dodam jeszcze z tym myciem bym się nie podniecal bo średnio im wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Z ciekawości spróbowałem, Inchcape odpisał w ciągu 10 minut, że moja fura też łapie się pod wymianę. Wysyłam im właśnie skany dokumentów i będę wymieniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 No to teraz się zastanawiam czy jechać bo znając profesjonalizm serwisu BMW z Lubina to pół auta mi rozpierdzielą :mrgreen: Ja robiłem w zielonym touringu, bez zastrzeżeń, ..... kwestia tylko czy w ogóle ją wymienili hehe, jestem podejrzliwym typem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 kwestia tylko czy w ogóle ją wymienili hehe,jestem podejrzliwym typem Widać różnicę na desce, poduszka jest trochę ciemniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Moja z 2002 lapie się i mam miec wymiane w przyszlym tygodniu ale jak ma byc roznica w kolorze deski to nie wiem czy chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal929 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Ten kolor duzo sie rozni czy minimalnie jest ciemniejszy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Zrobię zdjęcie wieczorem jak ojciec wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Widać różnicę na desce, poduszka jest trochę ciemniejsza. A czy wszystko spoko spasowane i nie trzeszczy i nie strzela bo zazwyczaj po ingerencji w deche to już nie taka cisza jak before Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Imgur: The most awesome images on the Internet <--- link do zdjęć Ciemno już ale widać różnice, nie jest spasowana idealnie, jest głębiej osadzona. Podczas jazdy nie ma żadnych odgłosów po za dieslem i radiem :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlas00 Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Imgur: The most awesome images on the Internet <--- link do zdjęćCiemno już ale widać różnice, nie jest spasowana idealnie, jest głębiej osadzona. Podczas jazdy nie ma żadnych odgłosów po za dieslem i radiem :bag: Fakt u mnie też jakby siedzi głębiej a odcień ciut inny widać, że nowszy plastik, sprawia wrażenie jakby był psikniety plakiem więc jak umyjesz kokpit to nie widać różnicy Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Wczoraj i ja zaliczyłem wymianę poduchy w Inchcapie. Obsługa ok, w poczekalni full serwis, kawki herbatki wody automaty z przekąskami dziwki koks i wszystko inne. Nawet fajną dupeczkę poznałem. Póki co nie widzę żeby kolor tapicerki się odcinał, a o to w sumie najbardziej się martwiłem. Generalnie wszystko na plus i jestem zadowolony. ps 2 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 ja 3,5 godziny i nie było koksu!!!! karwasz twasz!!!! więcej nie jadę tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 a bo tam wszędzie same dupeczki na recepcji. może jestem przystojniejszy lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi