TMK Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Kolejny koncern samochodowy wzywa właścicieli swoich pojazdów do wizyty w warsztacie. Tym razem chodzi o markę BMW. W samochodach serii 3 zaleca się wymienić poduszkę powietrzną pasażera. BMW poinformowało, że naprawi na całym świecie ponad półtora miliona samochodów. Chodzi o pojazdy serii 3 wyprodukowane między majem 1999 i sierpniem 2006 roku oznaczone kodem E46.W autach tego typu mogą występować problemy z działaniem poduszki powietrznej po stronie pasażera. BMW podkreśla, że w samochodach tej firmy nie zanotowano jak dotąd żadnego takiego przypadku, a wymiana ma charakter prewencyjny. Wizyta w serwisie będzie bezpłatna. Źródło: BMW wzywa właścicieli aut do serwisów - Auto i Samochody - najnowsze wiadomości ze świata motoryzacji - Dziennik.pl 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 No to trzeba się wybrać na wymianę Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Dzięki za info, piwo poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Czyli co, jutro mogę jechać i "dzień dobry, ja na wymianę poduszki?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Czyli co, jutro mogę jechać i "dzień dobry, ja na wymianę poduszki?" Na to wygląda happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 heh ale kit :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMK Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 heh ale kit :!: Możesz jakoś uzasadnić swoją wypowiedź? Jestem właśnie po rozmowie z inchcape, i pracownik serwisu potwierdził tą informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 1,6 mln aut BMW do naprawy. Możliwy problem z poduszką powietrzną http://www.tvn24.pl/r/artykul/1-6-mln-aut-bmw-do-naprawy-mozliwy-problem-z-poduszka-powietrzna,450678.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Dzwoniłem do Inchcaoe w sprawie Agnieszki e46 i kolega tomek325e46 ma rację, że to kit ( a przynajmniej po części.... chodzi o to, że ta akcja serwisowa trwa już bardzo długo i większość aut została "poprawiona" nie dotyczy to wszystkich modeli z lat 99-05 tylko wybranych numerów VIN - info p. Bartosz (chyba)Zażycki oficjalne dokładne info jest zawsze na stronie uokik - póżniej dostanę link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 O to popłyną na poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 rozumiem po 3 latach to okej mogli by zorganizowac taka akcje a nie po 9 i to ostatni model a pierwszy po 15... wyobrazacie sobie zeby nagle niemiaszki sie tak zatroszczyli o wlascicieli e46 bo ja nie bardzo. Swoja droga z wlasnego doswiadczenia wiem ze w e46 coupe 99 nawet przy palacej sie kontrolce poduszka bardzo dobrze zadzialala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) http://www.uokik.gov.pl/powiadomienia.php?news_id=10416 DO ZAMKNIĘCIA Edytowane 17 Lipca 2014 przez mrsiwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 http://www.uokik.gov.pl/powiadomienia.php?news_id=10416DO ZAMKNIĘCIA Ale to jest z zeszłego roku. A teraz jest rozwinięcie tej akcji. Podobno Tzn. wcześniej była tylko na określone modele (325, 330, Xi albo zwykłe itd) a teraz wszystkie mogące posiadać tą wadę. Spisać VIN, zadzwonić i sprawdzą czy dany egzemplarz się nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Wsystarczy napisać maila do ASO, podając numer Vin auta, ja tak zrobiłem i dostałem informację zwrotną, że nie ma akcji serwisowej przewidzianej dla mojego samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Wsystarczy napisać maila do ASO, podając numer Vin auta, ja tak zrobiłem i dostałem informację zwrotną, że nie ma akcji serwisowej przewidzianej dla mojego samochodu. no i pewnie tak wszystkim mówią :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMK Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Koledzy nie chciałem wprowadzać fermentu na forum. Usłyszałem w radiowej trójce taką informacje w wiadomościach i pomyślałem, że się nią podzielę. Jeśli komuś sie to przyda to plus a jak nie o sorry pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Mój też się nie łapie na wymianę bo pisałem do ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 jestem przekonany ,że niczyj się nie załapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teo Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 To ktos poda strone czy linka gdzie się sprawdzi czy dane auto jest załapane na wymianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 To ktos poda strone czy linka gdzie się sprawdzi czy dane auto jest załapane na wymianę? Ludzie dzwonią do serwisów i podają swój VIN. W serwisie sprawdzają czy się łapiesz czy nie na wymianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekpater Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Ja sprawdzałem dzisiaj i też się nie łapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal929 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Witam wszystkich troche stary temat ale ja dzisiaj pisalem do [h=3]BMW Inchcape Motor Wrocław i moj Turas podlega wymianie poduszki.Maja zamowic czesci i beda sie ze mna kontaktowac.[/h]Turasa mam z 2002 r happy_bmw Pozdro bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlas00 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Witam wszystkich troche stary temat ale ja dzisiaj pisalem do [h=3]BMW Inchcape Motor Wrocław i moj Turas podlega wymianie poduszki.Maja zamowic czesci i beda sie ze mna kontaktowac.[/h]Turasa mam z 2002 r happy_bmwPozdro bmw_1 Ja w kwietniu 2015 wynienialem poduszkę w Aso inchape. A mam sedan 2003 rok Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Ja podobnie mam z 2003 i też mi wymienili jakoś ponad rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Niecały rok temu, u ojca, sedan 2002 grudzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi