KamilFX Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) Witam, mam do sprzedania BMW E36 Coupe 316 z 94 roku. Auto od kilku miesięcy stoi nieużywane, ma rozebrany środek w celu sprawdzenia stanu blacharskiego który jest... nie ma podobno tragedii ale też nie jest najlepiej Stan techniczny auta jest dobry, silnik potrzebuje wyczyszczenia świec i będzie chodził jeszcze długo, rok temu samochód miał wymienione wszystkie przewody hamulcowe i przednie zawieszenie. Na wyposażeniu znajduje się wspomaganie kierownicy, ABS, el. i podgrzewane lusterka, szyberdach, centralny zamek, poduszka powietrzna kierowcy. Potrzebuję się pozbyć auta gdyż ja już nim nie jeżdże a tylko stoi na parkingu i niszczeje. Jeśli ktoś by był zainteresowany kupnem żeby sobie pojeździć lub rozebrać na części to zapraszam. Samochód stoi we Wrocławiu. Kontakt: Kamil 503 870 366 Cena jaka mnie interesuje wyjściowa to 2500 zł oczywiście do negocjacji. Edytowane 16 Lipca 2014 przez KamilFX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi