borsuk Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Powoli zmieniam płyny, jednak po cenach w warsztatach widzę że lepiej do fumfla pojechać. A już na pewno taniej samemu kupować na allegro. I tak, czy ktoś mógłby mi zestawienie zrobić ile płynów wchodzi do e36 320 coupe? Znam następujące pojemości: Płyn do chłodnicy - 10.5 litra Olej do skrzyni biegów - 1.1 litra Olej do tylnego mostu - 1.1 litra - Ile płynu do wspomagania, ile płynu hamulcowego? - Jakie oleje do mostu/skrzyni? - Jakie "płyny" do wspomagania i do hamulca? - Coś jeszcze płynnego zmienić (olej już zmieniony)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 sam do mostu ostatnio kupowałem a jest to castrol saf xo za litr zapłaciłem 60 zł.a reszte to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 do wspomagania 1l. hamulcowy 1l. [ Dodano: 8 Luty 07, 19:31 ] wspomaganie dextron 2 skrzynia to musisz odczytac ze skrzyni(byly juz takie tematy)szukaj most jak masz szpere mobil vs500 jak nie masz mobil vs600 [ Dodano: 8 Luty 07, 19:32 ] plyn spryskiwaczy na zimowy <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi