Lijo Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Hejka, Kwestia ograniczników drzwi w E46. Jak się robi gorąco to skrzypią jak drzwi od stodoły. Czy da sie to jakoś ogarnąć czy trzeba wymienić? Dowiedziałem się, że jak juz zaczną skrzypieć to nic tego nie powstrzyma oprócz wymiany. Możecie cos doradzić? Przerabialiście temat? Z góry dzieki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Ja miałem to samo. Kupiłem smar i że tak powiem grubo posmarowałem, po stronie kierowcy dało radę ale strona pasażera niestety nadal skrzypiała. Chyba tylko wymiana całkowicie wyeliminuje problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 U mnie jest to samo, jak się robi naprawdę gorąco to skrzypi jak diabli. Ale na szczęście takie temperatury mało kiedy i krótko występują ... taki mamy klimat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 pryskałem od zawsze smarem miedzianym w sprayu. Nie pytajcie jak to wymyśliłem, ale jest w miarę gęsty, nie spływa jak jest gorąco i dochodzi wszędzie w przeciwieństwie do ŁT-45 czy innej margaryny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Ale ściągałeś boczek czy tylko tyle ile sie dało przy otwartych drzwiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 kup sobie smar w sprayu, nie spływa i popsikasz gdzie będziesz chciał, np. taki SONAX PROFESSIONAL BIAŁY SMAR W SPRAYU 805 (4332814102) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekpater Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 U mnie piszczało jak diabli od strony pasażera jak zrobiło się gorąco. Prysnąłem WD40 i tragedia... jakbym drzwi od stodoły otwierał. Wyczyściłem ogranicznik, przedmuchałem powietrzem i od tamtej pory spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Ja mam tak samo jak jarekpater ... Kierowcy nic ale pasażera to tak dają przy dużej temp , że koledzy chcieli zagrać ostatnio mozarta ;p Smaru nafajdałem wszędzie i dalej jak trzeszczały tak trzeszczy jak stodoła... :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi