Kaczmar_e30 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Witam Do sprzedania mam jeszcze trochę części od e34 Touring: drzwi tylne szyby wszystkie, mechanizmy elektrycznych szyb na przód+włącznik, siłowniki centralnego zamka, elementy wnętrza-kanapa fotele, można zrobić sobie siedzisko w garażu np elementy bagażnika, roleta, lampy tylne, mechanizm wycieraczek, pasy, dwa drążki przednie, kierownica z poduszką, chłodnica behr 520i, nagrzewnica, wentylator... kierunkowskazy depo białe Mnóstwo jakiś zaślepek osłon itp, jak coś potrzebujesz to dawaj znać... potem idzie do kubła... do sprzedania to co na zdjęciach, jeżeli coś widzisz i Ci się przyda to śmiało zabieraj cena przykładowa 50pln za drzwi tylne L lub P ceny do uzgodnienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 ja chce ten silownik do drzwi jak masz, zaslepki do uchwytow w suficie to ze 4. oprawki zarowek kierunki i kostki do lamp z kablem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Fryzjer tak jak gadaliśmy Galone siłownik mam dla Ciebie, kierunki z oprawkami też, ale kostki to chyba Saqui poobcinał sobie a i co to za zaślepki mają być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 kierunki nie, same wtyczki jak masz raczke na podsufitce to w raczce sa 2 zaslepki maskujace srube. pogubilem gdzies swoje. musial bym podjechac i te fotele zobaczyc, bo potrzebuje material zewnetrzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalko7pl Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Cześć, potrzebuję plastikowy, główny tunel powietrza idący od nagrzewnicy do kratki nawiewu w desce rozdzielczej + duża kratkę na desce rozdzielczej nad tym tunelem. Masz blendę na tylną szybę? plastikową pokrywę od skrzynki sterownika silnika? silniczek regulacji lamp? Roleta bagażnika? Podaj ceny za poszczególne elementy, może być PW i namiary na siebie Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Galone ja wziąłem wtyczki Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 20 lipca jestem w PL, jak coś to przytrzymaj chłodnice, i jak fotel kierowcy i tylna kanapa wyglądają, chodzi mi o przetarcia i pęknięcia. Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Cześć, potrzebuję plastikowy, główny tunel powietrza idący od nagrzewnicy do kratki nawiewu w desce rozdzielczej + duża kratkę na desce rozdzielczej nad tym tunelem. Masz blendę na tylną szybę? plastikową pokrywę od skrzynki sterownika silnika? silniczek regulacji lamp? Roleta bagażnika?Podaj ceny za poszczególne elementy, może być PW i namiary na siebie Pozdro siemka, jutro sprawdzę co jest ale na pewno nie ma silniczków od lamp, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregoryffm Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Witam, potrzebuję osłonę pod silnik do m50 - posiadasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 siemka, jutro sprawdzę co jest ale na pewno nie ma silniczków od lamp, pozdro kratka i tunel jest, roleta bagażnika też i pokrywka od modułu silnika też jest i blenda pw G osłony pod silnik nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi