Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

BMW 318i E46

Rekomendowane odpowiedzi

Na prośbę kolegi wystawiam samochód który widziałem nie raz i z czystym sumieniem mogę polecić.

Link do aukcji allegro: BMW E46 318i ZADBANE, BEZWYPADKOWE 99R KLIMATRONIC (4396443230) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

BMW 318i E46

Rok produkcji: 1999

Przebieg: 195116 km (autentyczny, udokumentowany)

Komplet kluczyków (2xpilot, matka i plastikowy wzorzec)

Pojemność: 1895 cm3

Rodzaj paliwa: benzyna

Moc silnika: 87kW / 118km

Sedan (4/5 drzwi)

WIN: WBAAL310X0JJ37479

WYPOSAŻENIE:

ABS

ASC

Komputer pokładowy

Czujniki parkowania

Klimatronic

Wspomaganie kierownicy

Radio DVD JVC z wyświetlaczem (można oglądać filmy) + oryginalne radio BMW REVERSE

Głośnik nisko tonowy JBL

Wzmacniacz JBL

Kondensator

Wydech EISENMANN’a

18” Alu felgi STILAUTO + nowe dekle

Opony Continental CS3 w stanie DBD

Opony zimowe w stanie dobrym na felgach stalowych

Przód obniżony – sprężyny EIBACH stan DB + 2szt nowe na wymianę w kartonie

Centralny zamek z domykaniem okien i komfortowym otwieraniem

Elektryczne lusterka i szyby

Opis auta:

Na samym początku chciałbym zaznaczyć, że nie jestem żadnym handlarzem, auto jest moje, jeździłem nim. Znam je i zapewniam o autentyczności opisu. Samochód sprowadzony do kraju w 2008r. Kupiłem go od drugiego właściciela w 2012r. (przy przebiego 181000km) i używałem sporadycznie w weekendy (na co dzień używam samochodu służbowego). Poprzedni właściciel bardzo dbał o samochód (forumowicz BMW Domingez). Podaję link do galerii auta zanim zostało mi sprzedane:

http://www.maxbimmer.pl/f29/%5Bdomingez%5D-e46-eisenmann-18-prawie-seria-filmik-jak-gada-wydech-str-3-a-17275/

To poprzedni właściciel dokonał wszelkich modyfikacji , ja jedynie utrzymałem auto w dobrej kondycji. Samochód w 100% bezwypadkowy. Wiosną tego roku zakonserwowane zostały odpryski od kamieni, pomalowany zderzak (podrapany od krawężników), pomalowany lewy róg zderzaka tylnego (szkoda parkingowa) i część klapy bagażnika (pod znaczkiem wychodziła korozja). Zdjęcia sprzed malowania do wglądu zainteresowanych. Po wcześniejszym uzgodnieniu mogę udostępnić profesjonalny miernik grubości powłoki lakierniczej celem udowodnienia nienagannej historii pojazdu. Felgi ładne, proste, nowe śruby i dekle tylko dodają uroku. Zawieszenie zdrowe, amortyzatory na 70-80% sprawności, całość kontrolowana i naprawiana na bieżąco. Jedyne paliwo jakie wydział ten samochód od 4 lat to Verva PB98. Auto gdy kupiłem miało wyciek z silnika (puściła uszczelka pomiędzy blokiem silnika a filtrem oleju), który został od razu zlikwidowany. Most był spocony delikatnie ale mechanik powiedział żeby tego „nie ruszać puki nie kapie”. Most kontrolowałem co pół roku czy mu się nie pogarsza – dalej jest OK. Na upartego można dogadać wizytę na kanale. Olej półsyntetyk Mobil 2000 10W40 (ostatnia wymiana 185000km), który należało by już wymienić. To i spalona żarówka przeciwmgielnego to chyba jedyne rzeczy które zalecałbym zrobić w najbliższym czasie. Ewentualnie nowy właściciel może pokusić się o ładniejsze wkomponowanie radia w deskę (kwestia innej pół-kieszeni). Wszystkie szyby poza przednią oryginalne (kamień na autostradzie u poprzedniego właściciela). Zainteresowanych zapraszam do obejrzenia pojazdu i jazdę próbną do Wrocławia.

Przegląd zrobiony 01.06.2014

Ubezpieczenie ważne do 31.07.2014

Cena 14900 zł do rozsądnej negocjacji

TEL.: 793-418-005

Proszę dzwonić w godzinach 9:00-21:00

dsc00592j_ewnehqhczjrn.jpg

dsc00597j_ewnehqqozjbr.jpg

dsc00605j_ewnerqhausqb.jpg

dsc00648j_ewnehpaysj0u.jpg

• 3 tygodnie później...

• Dodaj nową pozycję...