Ajoksander Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Witam Mam pytanie dlaczego tempomat stoi w miejscu co jest uszkodzone?? Jak sie zapali autko to stoi tak ok 20 l Mam e34 520 z 89 roku 12V na gazie pozdro Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 tempomat :?: masz na mysli chyba wskaźnik spalania chwilowego, jak stoi znaczy popsute prawdopodobnie sam skaźnik , byc może ktoś grzebał i źle złożył zegary i teraz zachacza wskazówka o cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 i wogole sie nie rusza jak jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajoksander Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 nie zachacza o nic bo nie ma nawet szybki wiec moge go sobie palcem ruszac ale nie chce spasc nizej i w czasie jazdy czy postoju stoi w tym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 zerwana wskazowka pewnie jest jak wogole nie lata, jak palcem przesuniesz stoi w tym miejscu co zostawisz ? gdzies mam 3 liczniki jeszcze i ekonomizer pewnie sie znajdzie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajoksander Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 jak ruszam palcem wskazówke to wraca na ok 20 zawsze no i moze kots mi powe czemu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 wymien ekonomizer lub zegary i wtedy zobaczysz czy bedzie działało wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajoksander Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 A może ktos wie ktos skad jest brany odczyt?? na tEMPOMACIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 A może ktos wie ktos skad jest brany odczyt??na tEMPOMACIE to chodzi tobie o ekonomizer czy tempomat,bo juz nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 A może ktos wie ktos skad jest brany odczyt??na tEMPOMACIE to chodzi tobie o ekonomizer czy tempomat,bo juz nie wiem? wskaznik spalania chwilowego, ekonomizer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajoksander Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 tak tak zgadza sie ekonomizer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 to jest dosc prymitywne urzadzenie ktore wylicza teoretyczne spalanie na podstawie danych z kilku czujnikow, m. in czujnika predkosci, obrotow silnika, temperatury silnika, przeplywomierza z czujnikiem temperatury powietrza, czujnika polozenia przepustnicy. wiec poszukaj na poczatek innego a poznie lec pokolei, moze kiedys miales strzala na gazie i przeplywka nie dziala jak trzeba lub moze czujnik predkosci w dyfrze ? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajoksander Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 a jak przepistnica bedzie uszkodzna np przez wystrzal gazu i bedzie pokrzywiona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 a jak przepistnica bedzie uszkodzna np przez wystrzal gazu i bedzie pokrzywiona?? to szukaj sprawnej uzywanej, raczej nie naprawisz , ani nie wyprostujesz łopatek żeby było dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi