Wojtas_wrock Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 BMW 2.0i Fabryczny MPakiet Alcantara Bezwypadek (4365896024) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Proszę o wasze opinie na temat tego auta może wasze oko zobaczy więcej niż moje. Każda uwaga mile widziana w temacie lub na pw . Pytanie co do kierownicy bo wydaje mi się ze jest inna niż wskazuje vin, mam rację czy jestem w błędzie ? VIN który dostałem od gościa i rozkodowałem w linku z forum. [TABLE] [TR] [TD] [TABLE] [TR] [TD] Dane pojazdu [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD=class: border] [TABLE] [TR] [TH=class: table, width: 30%] Art. [/TH] [TH=class: table, width: 70%] Wartość [/TH] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Numer podwozia[/TD] [TD=class: table, align: left] WBAAX51020PD30905[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Kod typu[/TD] [TD=class: table, align: left] AX51[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Typ[/TD] [TD=class: table, align: left] 318I (EUR)[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Typoszereg E[/TD] [TD=class: table, align: left] E46 (3FL)[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Seria[/TD] [TD=class: table, align: left] 3[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Rodzaj konstrukcji[/TD] [TD=class: table, align: left] TOUR[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Układ kierowniczy[/TD] [TD=class: table, align: left] LL[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Drzwi[/TD] [TD=class: table, align: left] 5[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Silnik[/TD] [TD=class: table, align: left] N42[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Pojemność skokowa[/TD] [TD=class: table, align: left] 2.00[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Moc[/TD] [TD=class: table, align: left] 105[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Napęd[/TD] [TD=class: table, align: left] HECK[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Skrzynia biegów[/TD] [TD=class: table, align: left] MECH[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Kolor[/TD] [TD=class: table, align: left] OXFORDGRUEN 2 METALLIC (430)[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Tapicerka[/TD] [TD=class: table, align: left] STOFF LASER/ANTHRAZIT (G7AT)[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Data prod.[/TD] [TD=class: table, align: left] 2001-10-16[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD] [TABLE] [TR] [TD] Wyposażenie [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD=class: border] [TABLE] [TR] [TH=class: table, width: 10%] Kod [/TH] [TH=class: table, width: 45%] Nazwa (interfejs) [/TH] [TH=class: table, width: 45%] Nazwa (ETK) [/TH] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S210A[/TD] [TD=class: table, align: left] DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC)[/TD] [TD=class: table, align: left] Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S226A[/TD] [TD=class: table, align: left] SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG[/TD] [TD=class: table, align: left] Sportowe dostosowanie podwozia[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S235A[/TD] [TD=class: table, align: left] ANHAENGERKUPPLUNG,KOPF ABNEHMBAR[/TD] [TD=class: table, align: left] Hak holowniczy ze zdejmowaną głowicą[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S320A[/TD] [TD=class: table, align: left] MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL[/TD] [TD=class: table, align: left] Brak napisu modelu[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S338A[/TD] [TD=class: table, align: left] M SPORTPAKET II[/TD] [TD=class: table, align: left] M Pakiet sportowy II[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S428A[/TD] [TD=class: table, align: left] WARNDREIECK[/TD] [TD=class: table, align: left] Trójkąt ostrzegawczy i apteczka[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S441A[/TD] [TD=class: table, align: left] RAUCHERPAKET[/TD] [TD=class: table, align: left] Pakiet dla palących[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S473A[/TD] [TD=class: table, align: left] ARMAUFLAGE VORN[/TD] [TD=class: table, align: left] Podłokietnik przedni[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S481A[/TD] [TD=class: table, align: left] SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER[/TD] [TD=class: table, align: left] Fotel sportowy[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S493A[/TD] [TD=class: table, align: left] ABLAGENPAKET[/TD] [TD=class: table, align: left] Zespół schowków[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S494A[/TD] [TD=class: table, align: left] SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER[/TD] [TD=class: table, align: left] Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S520A[/TD] [TD=class: table, align: left] NEBELSCHEINWERFER[/TD] [TD=class: table, align: left] Lampa przeciwmgłowa[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S521A[/TD] [TD=class: table, align: left] REGENSENSOR[/TD] [TD=class: table, align: left] Czujnik deszczu[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S660A[/TD] [TD=class: table, align: left] RADIO BMW REVERSE[/TD] [TD=class: table, align: left] Radio BMW Reverse (C42)[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S710A[/TD] [TD=class: table, align: left] M LEDERLENKRAD[/TD] [TD=class: table, align: left] M Kier. sport. wielofunk.[/TD] [/TR] [TR] [TH=class: table, width: 10%] Kod [/TH] [TH=class: table, width: 45%] Nazwa (interfejs) [/TH] [TH=class: table, width: 45%] Nazwa (ETK) [/TH] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S716A[/TD] [TD=class: table, align: left] M AERODYNAMIKPAKET II[/TD] [TD=class: table, align: left] Pakiet aerodynamiczny[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S760A[/TD] [TD=class: table, align: left] INDIVIDUAL HOCHGLANZ SHADOW LINE[/TD] [TD=class: table, align: left] Wysoki połysk Shadow-Line[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S761A[/TD] [TD=class: table, align: left] INDIVIDUAL SONNENSCHUTZVERGLASUNG[/TD] [TD=class: table, align: left] Ind. oszklenie przeciwsłon.[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S772A[/TD] [TD=class: table, align: left] INTERIEURLEISTE ALU BLACK CUBE[/TD] [TD=class: table, align: left] Listwy wewnętrzne Alu Black Cube[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S775A[/TD] [TD=class: table, align: left] INDIVIDUAL DACHHIMMEL ANTHRAZIT[/TD] [TD=class: table, align: left] Podsufitka antracyt[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S785A[/TD] [TD=class: table, align: left] WEISSE BLINKLEUCHTEN[/TD] [TD=class: table, align: left] Lampy kierunkowskazów białe[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S788A[/TD] [TD=class: table, align: left] M LEICHTMETALLRAEDER[/TD] [TD=class: table, align: left] Obr. BMW, st. le. indywid.[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]L801A[/TD] [TD=class: table, align: left] DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG[/TD] [TD=class: table, align: left] Wersja krajowa Niemcy[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S863A[/TD] [TD=class: table, align: left] SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA[/TD] [TD=class: table, align: left] Spis dealerów, Europa[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S879A[/TD] [TD=class: table, align: left] DEUTSCH / BORDLITERATUR[/TD] [TD=class: table, align: left] Literatura pokładowa, niemiecki[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S915A[/TD] [TD=class: table, align: left] AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL[/TD] [TD=class: table, align: left] Brak konserwacji pokrycia zewn.[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD] [TABLE] [TR] [TD] Wyposażenie seryjne [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD=class: border] [TABLE] [TR] [TH=class: table, width: 10%] Kod [/TH] [TH=class: table, width: 45%] Nazwa (interfejs) [/TH] [TH=class: table, width: 45%] Nazwa (ETK) [/TH] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S530A[/TD] [TD=class: table, align: left] KLIMAANLAGE[/TD] [TD=class: table, align: left] Klimatyzacja[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S548A[/TD] [TD=class: table, align: left] KILOMETERTACHO[/TD] [TD=class: table, align: left] Licznik kilometrów[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]S851A[/TD] [TD=class: table, align: left] SPRACHVERSION DEUTSCH[/TD] [TD=class: table, align: left] Wersja językowa, niemiecki[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Wielofunkcyjna to wielofunkcyjna. Specjalista ze mnie żaden ale na moje powinna mieć przyciski. P.S. To tylko subiektywna opinia ale odkąd mam auto z ksenonem nie chcę już żadnego ze "zwykłymi" światłami. Jazda w nocy to wręcz przyjemność. Kiedy zdarza mi się czasem w nocy latać służbówką (zwykłe światła) to czuję się jak kret. Taki ślepy No i ta multifunkcja jest bardzo przydatna. (m.in. sterowanie tempomatem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Tez uważam ze powinny być przyciski stąd moje pytanie. wiem ze jazda z ksenonem to przyjemność ale co zrobić ten akurat go niema, auto w 80 % i tak latać będzie po mieście więc jakoś dam rade a docelowo jeszcze ma mieć lpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Dlaczego on ma akumulator pod maską? To możliwie? Może mało w życiu widziałem, ale póki e46 z aku pod maską nie widziałem:?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) Wszystkie benzyny R4 mają akurat pod maską ;-) chwile juz to auto wisi na allegro, może to już drugie wystawienie, zdjęcia charakterystyczne dla kogoś kto zajmuje się handlem, ten silnik nie uchodzi za idealny, osobiście bym się nie pchał w ten motor. Lepiej już coś z R6 poszukaj. Edytowane 1 Lipca 2014 przez Krzysiek669 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Dlaczego on ma akumulator pod maską? To możliwie? Może mało w życiu widziałem, ale póki e46 z aku pod maską nie widziałem:?: Musi być w VINie napisane, że akumulator jest w bagażniku Jeśli nie ma o tym wzmianki to jest z przodu pod maską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Moim skromnym zdaniem, samochód miał jakąś przygodę (lewy przód). Poducha wykopciła i kiera została wymieniona na tańszą. Trzeba by zobaczyć jak jest zrobiona. Jeśli samochód dobrze jest naprawiony nie ma co się przejmować. Wtedy trzeba się zastanowić nad silnikiem. Z tego co wiem to jest silnik z "valvotronem" a to g..o jest gorsze niż wtryski i turbo w dieslu razem wzięte. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) Kolego coś więcej możesz napisać na temat tego silnika ? Zalety - wady?? "valvotronem" a co to jest takiego ?? Edytowane 1 Lipca 2014 przez Wojtas_wrock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Mialem ten "silnik" i mam taka sama opinie to 5oul ,czy bym kupil z tym motorem:?: tak,bo sa coupe i sedany w m paku za ciekawe pieniadze i bym kupil znowu...... ale od razu przeszczepil M54 a te choojnie sprzedal razem ze skrzynia i calym osprzetem za 50% ceny allegrowskiej. Nie moge wiecej pisać o tym czyms bo musial bym chlapnac cos mocniejszego w wiekszych ilosciach, a i tak zle wspomnienia by wrocily :D Pozdro Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) Pawelo ... dzięki i rozumiem twój żal Ps Wujek google rozjaśnia mi sytuację co to to właśnie jest. Jakie silniki BENZYNOWE są najmniej problematyczne w e46 tolerujące LPG w których latach produkcji szukać ? Edytowane 1 Lipca 2014 przez Wojtas_wrock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Jaki zal,jaki zal :p niepochalowana zadza zemsty za ilosc roboczo godzin ,ale jestem "rodziewiczony" i nie bede takie użytkowal nigdy wiecej, jakiej budy szukasz:?: Btw. moj ojciec ma kombiacza przedliftowego m52tub20 w stanie jak przustlo na rocznik '59 hahaa niemiec gonil do granicy :D:D:D Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Celuję w kombi najchętniej poliftcie ,( Oczywiscie im bardziej wyposażona tym lepiej oczywiście w super cenie ale takie promocje to tylko w biedronce ....) Oglądam ogłoszenia bez jakiegoś ciśnienia a zielona po prostu mi się spodobała tym bardziej ze jutro mam być w lubinu to chciałem ją zobaczyć ale dzięki wam już sobie odpuściłem. Ps jak ojciec ceni sobie auto ? I który rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Jakie silniki BENZYNOWE są najmniej problematyczne w e46 tolerujące LPG w których latach produkcji szukać ? Osobiście mam M52TUb20 i bardzo sobie chwalę. LPG robione w Radwanicach spisuje się super ale obecnie prawie rok od kupna brakuje kuni pod maską 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 ale od razu przeszczepil M54 a te choojnie sprzedal razem ze skrzynia i calym osprzetem za 50% ceny allegrowskiej hehe jakiś czas temu byłem u Leo i powiedział mi że znalazł sposób na naprawę Valvetronica. Zaciekawiony zacząłem dopytywać co to za "czary mary" a on że najlepszą naprawą silnika z tym systemem jest swap - najlepiej na silnik bez tego systemu. To cholerstwo jest tak delikatne, że wystarczy zalać nieświadomie jakiś podrobiony olej i szybko się przekonamy co to znaczy valvetronic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 To cholerstwo jest tak delikatne, że wystarczy zalać nieświadomie jakiś podrobiony olej i szybko się przekonamy co to znaczy valvetronic. niestety, zawsze jak ktoś mnie pyta z jakim motorem kupić e46 odpowiadam - byle nie z valvetronic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 co do silnika to ja mam w cabrio m54b25, instalacja już rok śmiga i najmniejszych problemów z nią nie ma co do kuni to wystarczająco, ale wiadomo że 3 litry jedzie lepiej. Co do spalania to w trasie jest git, bez większych wygłupów to i do dyszki można zejść a jeżeli przejadę całe 100km w mieście to i do 15 dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 co do silnika to ja mam w cabrio m54b25, instalacja już rok śmiga i najmniejszych problemów z nią nie ma A po drodze na Rothen co było happy_bmw:?: Ktoś zapomniał, że gaz też trzeba zatankować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 no dobra to zmieniam wypowiedź instalacja śmiga bez problemów o ile jest zatankowany gaz :-P ale tam głównym winowajcą była pompa paliwa bo jak się gaz skończył to okazało się, że pompa is ded :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Lubiń: https://www.google.pl/maps/place/Lubi%C5%84/@51.9425713,16.9154511,11z/data=!4m2!3m1!1s0x4705082646cf436b:0x9338ce1d2cded4a9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Lubiń jakaś wioska pod Gostyniem lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi