viktor1987 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Witam wiec chętnie do kogoś w poniedziałek się zgłosił od wczoraj ze schemacila bmw. wiec wieczorem przyuważyłem iż świeci mi się tablica tylnia i deska,po otwarciu z kluczyka centralnego wyłączało się,wracało do normy i tak parę razy bez zmian. prawdopodobnie kable we drzwiach kierowcy ponieważ tego dnia nic innego nie otwierałem a przez noc się rozładował ako,ale gdy dziś polazłem po prostownik do obi wracając po ako do auta otworzyłem sam bagażnik i w sumie załączył mi się alarm który sadziłem ze jest nie aktywny(mam bmw od niedawna z jakieś 1,5m). wiec przyczyna może być w kabelkach a może być trochę zabawy...czy ktoś podjąłby się tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 :crying::crying::crying: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 przeżyjemy najważniejsze ze jeszcze nie spaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Prawdopodobnie to może być wina modułu od świateł zwanego LCM. Jeśli chodzi o alarm jeśli pod lusterkiem w środku mruga to masz alarm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 dzwonilem do goscia od ktorego kupilem,mowi naprawde wyl? kurde 4 lata ja mialem,a nie razu nie wyl nawet niewidzialem ze ma syrenke,wprawdzie mial pilota ale pilot sie popsul wiec zaczalem otwierac z kluczyka. a ja mowie no widzisz jednak ma... a teraz na temat,wyjalem naladowalem ako i dzis rano wlozylem,bo po czesci jechalem-wrocilem,na spot pojechalem i teraz postawilem pod dom pare razy otwieralem zamykalem i jak narazie ustalo co mnie nie cieszy bo bede musial czekac poki nie pojawi sie i do elektryka... zastanawialem sie nad centralnym z pilota niby dedykowanym do bmw z domykaniem szyb oczewiscie z allegro,chyba ze ktos ma lepsze dojscia a mianowicie jezeli nie mam teraz tak zwanych uchylanych przy otwarciu/zamknieciu drzwi w coupe to po kupieniu tej tak zwanej centralki faktycznie dostosuje sie domykanie szyb? gryzie mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi