lamik Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jest ktoś na forum kto bierze udział w tegorocznej edycji? Ja z kolegami się szykujemy ^^ Można nas znaleźć na fb: https://www.facebook.com/pages/Motomyszy-z-%C5%BBuczka/223598304511534 lub szersze informacje o naszych pracach są na blogu: Motomyszy Z Żuczka - Złombol elkipa Do poczytania o imprezie na Złombol 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Siostra mnie zapytała 2 dni temu czy nie chciałbym pojechać na Złombol za rok bo ona o tym poważnie myśli. Zapytałem "beemką? chcesz mnie obrazić?" xDDD Ale nie, wyprostowała wszystko i powiedziała, że planuje kupić Żuka na spółę z paroma znajomymi i tymże jechać. Ja podziękowałem. Chyba za stary już na to jestem poza tym bałbym się na taki rajd jechać moim BMW (po ostatniej akcji ze zbiornikiem wyrównawczym przekonałem się jak niedużo trzeba aby auto na amen unieruchomić) a co dopiero starym Żukiem. Jak się po drodze zepsuje to co, łapać stopa do Polski? Niemniej na pewno przekażę Jej adres do tego wątku może wyczyta tu coś interesującego. Tu albo na Waszym profilu. Ja za to ze swojej strony obiecuję wspierać duchowo i trzymać kciuki podczas wyprawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Pirooz z takim podejściem to lepiej żadnym autem się z domu nie ruszać bo nie znasz dnia ani godziny kiedy coś zdechnie nawet w znacznie nowszym aucie Ja swym kombiakiem przez 5 lat zjeździlem 3/4 europy : rumunia, mołdawia, ukraina, węgry, serbia, chorwacja, włochy dwa razy, szwajcaria, francja chyba 5, londyn 2 razy, a do niemiec to jeżdżę minimum 2 razy w miesiącu i odpukać nigdy nie stanęło. A z twoim podejściem to bym tego wszystkiego nie zaliczył bo w kombiaku już 4 z przodu na liczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Więc wsiadać do auta z pozytywnym nastawieniem i na pewno się dojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Wiesz co... może i tak. Po prostu ostatnio mi się tyle rzeczy wysypało na raz, które skutecznie unieruchamiały moje oczko w głowie, że takie myśli krążą po głowie. Ale do Heide Parku w Niemczech dojechała i wróciła. Wielokrotnie goniąc inne rakiety na drodze 200+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Widzisz bo to auto na trasę a nie do miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamik Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 No wiecie, do takiego Żuka na wyprawę bierzemy połowę drugiego na części i po drodze będzie kręcenie Jakaś skrzynia, most czy alternator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 (edytowane) no i to jest w tym najlepsze ja w tamtym roku zaliczyłem Rumunię i trasę Transogaraską moim e39. (wyjazd opisany w tym samym dziale na forum). Złapaliśmy kapcia po czym jechaliśmy już bez zapasu jakieś 1000km chwilę wcześniej zakopaliśmy się po pachy na odludziu i ani przez chwilę nikt z ekipy nie marudził, że coś nie tak. Wszystko z uśmiechem na ustach a tutaj to dopiero będzie zabawa a możliwe, że Żuk wszystkich zaskoczy i dojedzie bez awarii tak czy inaczej po waszym powrocie liczę na jakąś konkretną fotorelację. Pozdrawiam Edytowane 3 Lipca 2014 przez Pakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamik Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Relacja będzie pewnie na żywo na fb i na blogu ^^ O ile zdążymy go zrobić i pojedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi